Kritikuje EU zbog popuštanja Dodiku
0
Paddy Ashdown se boji novog krvoprolića u BiH
Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino tako se moze rijesit stanje u ovoj napacenoj drzavi. istrijebit sve one koji su protiv cjelovite i multietnicke bih koju bi zastupao jedan predsjednik jedna vlada grb i himna.
Sve je to dio velikog plana, zasto su zaustavljeni tenkovi pred BL, Dudakovic kaze da mu je trebalo jos jedan dan, hrvati su rijeslili svoj problem i zajedno sa ARBIH su radili na rjesavanju naseg, zaustavili su nas kad smo bili najjaci,,, Nesto mi govori da velikim silama odgovara bas ovo sto je sad u BIH, da nas mogu stalno kontrolisati, malo raspali nacionalizam preko neke marionete kao sto je dodik pa raspali jedan samar, i tako u krug.... Ako grijesim, i ako stvarno dodik nije njihov igrac, secesija bez rata nikad! MNOGO NAS JE A I MNOGO SMO VAS GLADNI !!!
Neverovatno! Znaci bosnjaci i dalje po svom. Dragi moji bosnjaci dogvor kucu gradi. Umesto da ste usli u resavanje problema Viste se krili iza visokog predstavnika. Sada kada se despot dogovrio sa EU Vama lose???? Ne razumem sta ste cekali?
Naravno da moze biti rata. Samo ako se VAMA sa zapada to isplati vi cete ga i pokrenuti! Tako je bilo do sada!
Bosancerosi...kolji te se, samo se koljite, svi vi smrdite. Ne zna se ko vise od vas smrdi papani jedni i srbende i hrvatine i primitivni bosnjaci.
Tupava EU ne moze rijesiti svoje probleme a kamoli tudje. Neka nama nase USA da se postara za sve nase tegobe. Dakle nema nista od odcijepljenja kao i od multi kulti gradzanske dzamahirije. Ima da bude kako Barack kaze.
da bos.njaci nebi bili ko pos.rani u BL , moraju se vratiti u banja luku, raditi na nata.litetu, kupovini zemljista itd itd....e kad toga bude bice i Bo.sne u BL
Mujaga, kad vec tako gledas na to, onda shvati da si ti Srbin ili Hrvat, to sto ti je cukundeda prodao veru za veceru i sto si sa hriscanstva dobio islam ne znaci da si postao druga nacija. Ti si onda Srbin ili Hrvat musliman i to je to. Jer nisu Bosnjaci stariji od Srba da bi tako pricao, vec je obrnuto. Ne mogu pravoslavci u Bosni biti Bosanci (mogu samo regionalno) jer ta nacija ne postoji, to ti je kao i Hercegovac, a Bosnjaci tek ne mogu. Bosnjaci su nastali tek 1993, a do tada su postojali Srbi. Srbi na ovim prostorima svi poticu sa istog prostora, samo je kod nas slucaj da smo kolonizovani na razna podrucja. Svaki Srbin iz Bosne je poreklom iz Stare Srbije, predosmanske Srbije, odatle su se masovno kolonizovali u Hrvatsku, Bosnu, Vojvodinu...ali smo isit narod. Bar znamo ko smo. Ti moras to da proveris ;)
malo i primitivno britansko smeće. bez ikakvog smisla i iskrenosti za realnost. da išta vrijediš britanci bi te reciklirali i ponovo negdje upotrebili. niti više možeš imati ljubavnica,niti možeš više popiti. minoran u svakompogledu.no tvoja sreća je da tvoja kraljevina je još uvijek toliko moćna da može apsorbirati,i na nebitno mjesto staviti,tako bjedan lik. ti si toliko bjedan i nebitan da se i tvoji pretpostavljeni tebe gnušaju. svi tvoji uspjesi se svode na par bezvrijedih operacija MI-5,kuću na jablaničkom jezeru,statut grada mostara koji nema veze s zdravim razumom i par umornih žena ko tvoih ljubavnica.toliko su uspjeli i naši seoski čelnici bez tolike i takve infrastrukture iza sebe.jadno i bjedno.idi lovi ribu i piši po ko zna koje memoare.ovdje su te ljudi upoznali,baš kao i ti njih.
\'Ko prica o islamskoj Bosni, malou.m.ni.che BE.D.NI ?!??? I ti si sine Bosanac, a sto su vam dopustili da se izjasnjavate kao srbi ( nacionalnost) a ne pravoslavci(vjeroispovjest )- da ne bude zabune za mladje narastaje koji citaju kom. - jos je samo jedna od potvrda koliko vam je lose u BIH, nema gdje vas nema, i opet hocete da nas dijelite, eeeee NECE MOCI !!! VORTEX
nema problema englez ..ovaj put znamo koja vagno imamo za kosmije i bice ispraceni kao i iz hrvatske i sa kosova ..nema te sile koja nas moze sprijeciti u toj namjeri..citava rusija i cotav pravslavni otpad da im dovede dobrovoljce sve ima da spremimo preko drine....
Gresis mili
Moj zakljucak iz komentara- Bosnjaci su umobolan narod, sta taj islam radi, pa to je cudo. Takvi umobolni kakve vas je svet vec prokuzio, takvi nikada necete drzavu dobiti. Jer ne bih rekao da Evropa i Amerika vole islam, a kamoli jos jednu islamsku drzavu da bude u sred Balkana. Pa sve da NE DAJ BOZE SVETI bude rata, kad bi vam krenulo da cistite Srbe i Hrvate, Amerika i Evropa bi vas proterala ne u Tursku, nego u najdublje i najsmrdljivije delove Azije :) Shvatite da vreme nije na vasoj strani, NEMA ISLAMSKE BOSNE!
Ako je, a je u ljudskoj naravi, da zastiti i stiti ono nesto svoje, sebi svojstveno (povjest, jezik, kultura, religija...) Sve dok ima onih koji uzimaju tudju povjest, koji otimaju tudju kulturu i jezik Koji tim i takvim svojim postupcima skrnave nacionalne osjecaje drugih naroda ONDA NAM JE SUDJENO KRVOPROLICE SVE DOK TAKVI EGZISTIRAJU, DOK U POTPUNOSTI NEBUDU UNISTENI
Joj braćo draga da se nama rodi jedan Bošnjački Tuđman i Bošnjački Gotovina Pa da organizuju jednu \"zločinačku organizaciju\" i da sprovedu ne Oluju nego Cunami nad ovim vlaškim kaurima, pa da na Drini brojimo njihove traktore. Ja bi lično za njih išo u novi Hag i odgovaro i odležo ih na jednoj strani za ljubav Bosni mojoj.
Sve herojčine, mašala, da mi vas je vidit kakvi ste kad vam oko glave zuje metci... smanjite doživalj bolje za sve i nadajte se da rata ne bude. Idioti.
MA NEK BUDE KRVOPROLICA ALI, OVAJ PUT BIS MO NA KRAJU SVI ZAVRSILI U HAGU, STO DA NE, BAS JE DOBRO, ISPANES JOS HEROJ. NEKA BUDE KRVOPROLICA SAMO DA NAS OVI PREKO DRINE VISE NE GAZE