Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pak je jedna od iskrenijih osoba iz te EU i ovog puta je u pravu.Oni u stvari ocekuju od nas gradjana da se dignemo i smjenimo vladu a ne da nam oni serviraju...sad ce pogotovo ocekivati od gradjana da prave promjene jer smo pokazali kao navijaci da to i te kako mozemo organizovati...nebudemo li to uradili sankcije preko gradjanskih ledja su neizbjezne.I nemojte misliti da od toga nece biti nista jer BiH dijaspora se borila kao lavovi da se ne uvedu sankcije gradjanima BiH jer znamo vrlo dobro da tesko zivite.Al nemoze se to do vjeka zaustavljati argumenti polako nestaju.
Ako vam ukinu i to malo primanja,kako skupiti lovu za Brazila??
Ma he.es vise i vas, vazda nesto upozoravate vec 15 godina politicare... Hajde barem ih do izbora zatvorite ko i nas unutar BiH nek ne čini bagra barem vise stete jer su totalno neupotrebljivi i nekorisni. I to je od vas dovoljno a upozoravajte do matere koliko god hocete...
Mars droljo... Ti si dolazila i spasavala Dodika kad mu je Eu htjela uvesti sankcije, pa si optuzivala neduznog Harisa Silajdzica za probleme.
mislim da su se sad naši polotičari pravo prepali ... nevjerovatno ... ako neko zna, neka mi kaže jedan razlog zbog kojeg bibili koji naš političar volio da mi sutra budemo u eu ; ja ću na svaki "za" dati dva "protiv" razloga
Ma dogovori se ti kučko sa zaostalim "ljudima" iz 1434god,vidiš kučko da oni na svoj najveći praznik u bombaškim napadima na svoj narod ubiju za jedan dan 150 svojih sunarodnika(neka neka samo nek nastave tako::::NOSILA IM DRINA STO MUDŽAHEDINA SVAKI DAN)
"BiH je na putu ka EU, ali mora nešto i da ispuni." kaže doris pack Znači da bih do sada ništa nije ispunila. Zbog čega onda postoji institucija visokog predstavnika, valjda da statira u kukuruzu, neka primjeni onda ovlasti koje ima.
smiješni su mi ovi iz evropske unije. ko da naše političare zanima napredak, oni teško i da znaju i značenje te riječi, upitno je i da li su pismeni, a ne da učine ovu zemlju naprednom. ovdje je politika najunosnije zanimanje jer ekonomija i privreda ne postoje pa se ljudi hvataju politike ko pijani plota. ko prvi do oltara misu bolje čuje, tj. prvi grabi pare od evropskih fondova.
Nama oni izgledaju smiješni, ali su dugo vremena to smišljeno radili. Sada je vrag odnio šalu.