Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se nalazi torbica i novac - zasad niko ne zna PA POGLEDAJTE VIDEO NADZOR PA CE TE SAZNATI GDJE I KOD KOGA JE NOVAC.
FAKAT!
ne mogu pogledati jer kad je novac nestao bas tad struje nestalo :(
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dijana Kajmaković je pokupila kajmak!
Ima ovdje nekoliko nelogičnosti. Kažu "S obzirom na to da Budimir nije bio u uredu, plan je propao" Budimir nije bio u uredu zato što je bio 130km od Mostara, nije bio u uredu preko puta. Nemoguće je da neko ko hoće da preda novac Budimiru ne zna u kojem se gradu ovaj nalazi, Druga stvar, što torbicu nije predao Dijani Kajmaković, nego gleda da se pripadnici SIPE okrenu da ubaci torbicu. Treća stvar, na osnovu čega se došlo do zaključka da je u torbici novac, što se stalno sugerira?
@hmmm..kratko i jasno: NE SERI I DOSTA VAS JE VIŠE! Sad odjednom sumnjate, a do jučer ste čovjeka bez dokaza slali u zatvor! Da je kojim slučajem na snimku bilo kako Budimir uzima torbicu, da li bi i tada bio ovako SKEPTIČAN? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U drzavi reda i zakona Knezovic bi dugo godina "svirao klavir".
ma ovo je neka zvrčka, ima previše nelogičnosti, nisu ni ovi tužioci čistih ruku... izgleda da Zika ima pravo kada govori o njihovim prljavštinama... svi su korumpirani od vrha do dna...
pravi dzeparosi ovi nasi politicari
koja je ovo zavala borova bila .... samo su je izgleda žešći amateri vodili !!
umrle vam *** usta
.....jel ko vidio novac, ja nisam.... xDxD! ...da ovog slučajno Karkin ne brani....
hmmmm...jedi ovnag....kojih 205 ubica, dilera....u svim demokratskim zemljama pomilovanje se odorava po automatizmu...koliko je osđenika iz Haga pusteno nakon 2/3 izdrzane kazne...i budali je jasno da je ovo ira sa Budimirom koja ima debelo političko zaledje.....
Znam da istina boli. Sad se upitaj koliko ova pomilovanja osuđenih silovatelja i ubica bole njhive žrtve? Da li si se to nekada zapitao?
Na videu se samo vidi kako neki čovjek pokušava da stavi neki predmet u korpu i to je to, a to ništa ne dokazuje. Zatvor za onog ko oslobađa i miluje ubice i narko dilere. Svaka čast tužiteljici na radu i puna podrška.
Sreća što je narator rekao da je u "torbici", "novac "i to "označeni". Mogao je reći da u torbi pored "novca" i "droga" koju su htjeli da uvale Živku :)
ja sam skino video,cekam drugi dio montaze kad traze pare,morace gresku napraviti pa cebtaj video da objavi BBc ;)
mogo si je jarane i u moju kutiju za kisobrane ubacit
Pa cemu sluzi ova kamera
Otiso si Radoncicu mister nebodere u picku amterinu crnogorsku 2014 nemozes vise kupit Bosnjacki glas a neces unistit Bosnu do 2014 nedaju patrijote dzaba te placa dodik i srbijanska tajna sluzba scepo nemoj zaboravi ponit onu kesu sto si donio kad si doso u Sarajvo vratije za CG ne zagadjuj okolinu u njoj su samo bile dvoj gace i dvoj carape uhljupe jedan hebote onaj filipovic sto te brani al samo na tvom portalu se to moze procitat a to samo citaju oni iz tvoje stranke koje si kupijo parama Bosanske sjerotinje krme jedno
Koja blamaza oko ovog Budimira ovo su sve zlatkove igrice on sjedi doma i smije se kao Berlusconi u Italiji kralj mafije
Ja ne znam da li se ovi partijski drugovi zaduženi da po forumima i internetu stvaraju utisak da javno mnijenje podržava SDP prave retardirani ili su stvarno takvi. Iz svega je jasno da su Budimiru pakovali, ali oni se prave da imaju poteškoće u razvoju. Tužilaštvo danas izjavljuje da je "prvoosumnjičeni" nasamaren od svojih saradnika koji su uzimali novac?! Pa što je onda on uopšte osumnjičen ili bar što je "prvoosumnjičeni"? A ovaj Knezović koji se evidentno i na snimku rješava "tereta" šeta slobodan i njega tužilaštvo ne traži. Pa čudo njega nisu uhapsili, a ne da ga glavna tužiteljica fino isprati. Ovo su jedni diletanti i očito bivši loši studenti kojima su tate i mame završavale fakultete, pa nisu naučili da čitaju i proučavaju. Danas im se to o glavu obija, ne znaju Ustav, ne poznaju zakone, započeli nešto bez blage veze i ideje kako će to nešto završiti. Pravi diletanti i degenerici. Još im Fahro dođe kao najjači adut ovdje... Katastrofa SDP-ovska...
Čak su mu namjesti da je pomilova 205 osuđenih dilera droge, silovatelja i ubica.
"Ivan Knezović trebao predati novac Budimiru",a taj novac nije pronadjen niti je predat Budimiru...Pa siguran sam 99% da je taj novac završio kod "drage" tužiteljice Kajmaković !