Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga libo tuki za seljacima i srebrenicanima?
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY
Malo,brat bratu :D
ipak ne vidim dobro..izvinjavam se....
ili ja ne vidim dobro ili pise 300.000 kvadratnih kilometara....povrsina Bosne i Hercegovine je 51.129 kvadratnih kilometara,ako se ne varam.I kako je onda ovo moguće??
''Ja se vratih iz proslosti, da provjerim sto se zbiva, Da li Bosnjak k'o Musliman, o drzavi Bosni sniva. Ta je Bosna odsanjana, jos za vr'jeme Tvrtka kralja, za Bosnjaka ima Bosne, malo manje od frtalja. U frtalju sve su mine, i potezne i nagazne, od svake se tesko gine, biju redom i nakazne , samo kad se na njih stane, za te Bosne nece biti, moj Bosnjace-Muslimane.''