Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno promjeniti izborni zakon i zabraniti dijaspori bilo kojeg naroda bilo gdje da se nalaze van maticne drzave zabraniti glasanje.
Jel Ante glasao u Mostaru?
Sretni izbori Hrvatskoj dijaspori u BiH!
bosanski katolici su dozvolili da ih hdz degradira od bosanaca katolika u hrvatsku dijasporu, drugim rjecima oni su strani drzavljani u sopstvenoj drzavi ... tuzno i jadno
Ako je njima dobro i meni je. Nek radi svako šta hoće i kako hoće, pusti više šuplje priče Bosanski Katolici, Bošnjaci Katolici, Hrvati iz Bosne, Bosanski Hrvati. Ako ljudi hoće da su 100% Hrvati nek budu tako i završena priča. A nisu oni tužni i jadni nego mi Bošnjaci. Oni sa 15% populacije gospodare sa 26% BiH. Mi sa cca 50% populacije na 24%. Pa sad ti vidi ko je tužan i jadan.
3.755 Miliona birača u Hr. 4.284 Ukupno stanovništva u Hr. Znači maloljetnika nema ni 500.000 ??? Pa jeli to moguće?
Pa hvale se da im je pao rast trudnih teenager-a.