Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beskrajno smo zahvalni Prof. Kabilu na čelu sa ostalim timom ljekara iz Centra za srce , što su spasili mog muža i dali mu "drugi život" . Takođe sve pohvale idu i kompletnom osoblju klinike , koji su nam uz svu ljubaznost pružali podršku kad nam je bilo teško . MALO JE REĆI --HVALA--!!!!!! zAHVALNI POPOVIĆI-BIJELJINA
dali oni rade operacije na srcu ko djece?
Sretnu i uspjesnu novu godinu zeli vam vasa pacijentica Kovacevic Dzemila iz Breze
Svaka cast. Dabogda mi nikada ne trebali i nikada nogom krocio u tu bolnicu,ali svaka cast :)
bravo tuzla, iako bi ja da prije spriječimo nego liječimo, ali bolje išta nego ništa :P
Bravo!!
Sto neuzese Kupusovica da im rezira ceremoniju otvaranja kao za bazen. Da mostarkse mazoretkinje prosetaju tuzlom i zovu raju na ibret. Bleh muzika, kantonalni premijeri i ministri. I jel ovo zvanicno otvaranje ili je privremeno gdje ljudi mogu samo doci i obici i \"upoznati se sa sadrzajem\" pa tek pred izbore da se mogu mozda i operisati. bravo tuzla !
Bravo Tuzla