Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet sva lova ode u federaciju, pa kad se tamo raspodjeli onda vama sta ostane (ako ostane) :))))
ma lijepa nam je država BOSNA I HERCEGOVINA. NEKA TURISTA PO CITAVOJ BIH. J...Š SRBIJU.
@bijeljinac Ne brabonjaj gluposti nego idi kopaj kupus i kukuruz. Bio sam u posjeti etno selu i čovjek ga je zaista izgradio svka mu čast. Tu je trbalo i para i čini mi se više dobar savjet stručnjaka. Kad je tražio potrebne dozvole od opštine Bijeljina pravili su mu velike probleme dok ih je dobio. Selo je u neku ruku replika sela Brgule. P.S.Vi ste gradili benzinske pumpe i sadili kupus i kukuruz.
Izete, kod moja oba đeda (a prije toga kod prađedova), koji izgred nisu bili bogataši već samo domaćini, kad je trebalo jedini nadničarili su bili muslimani.
i sto niste stavili sliku sa crkvom neki dan sam tamo bio i dodjese neki Bosnjaci a konobar cim je skonto ko su ize cova i okadi ih crkva poce da zvoni e, reko sad sjedite kad ste okadjeni...
@Bijeljinac de mi samo reci gdje mogu da te nadjem
Zato što vama budalama nije ovdje mjesto, vi ste za šumu a ne za news portal. Seljačine bosanske (mislim na pripadnike sva tri naroda u BiH)
@Izet, nisi za Evropo, nogavice su ti kratke, kak da si v vodi stal. Moraš iti šnajderu.
@Bolesni ste Pa kad si ti tako zdrav, sto ces ovdje medju budalama?
SVI STE BOLESNI SA OVIM SVOJIM PRIMITIVNIM KOEMNTARIMA. iDITE BOLAN NA NEKO POLJE I POKOLJITE SE MEĐUSOBNO, ODJ..... VIŠE OD NAS OBIČNOG SVIJETA KOJI SE NE MRZI. hEBO VAS VIŠE I RAT I SRBI I HRVATI I BOŠNJACI.G.... STE OBIČNA.
Hajde Srbi vi ste se odlucili za selo, tamo i ostanite, manite se grada, vazda ste bili obicni kmetovi koji su obradjivali zemlju nama Begovima. Nece iver dalje od klade.
@Srbin Moguce da je \"protjeran\" od vasih granata! ps sta ste sve pokrali od nebosnjaka, cudi me da vam gradovi u tz rs, ne izgledaju kao Pariz hehehe
@mackica Mackice znam da volis da grebes kandzama i to je lijepo, ali necemo ovde pred svima ;) Pa i ovaj sto je napravio ovo selo je otjeran iz saraejva! Samo sto je on za razliku od ovih koji su dosli u Sarajevo, oplemenio Bijeljinu svojim dolaskom! A eto ovaj @bijeljinac cak kaze da covjek i nije bas iz Sarajeva nego iz nekog prigradskog mjesta! Pa jel vidis sada razliku? Nas, eto neka bude i srpski seljak iz okoline Sarajeva napravio turisticku atrakciju u Bijeljni ! A vasi seljaci bas unapredise Sarajevo .... Evo moraju da uvedu osvjezivace u autobuse gradskog prevoza zbog njih ! O tim osvjezivacima je bilo i ovde na sa-x comu!
@Srbin Ta \"kaljuga\" je silom protjerana sa svojih ognjista, da bi vi stvorili cistu srpsko/genocidnu nakazu! Pi*am vam se na nju.
@bijeljinac A ova kaljuga sto ti danas seta Sarajevom je kao urbana raja? :DDD U Sarajevu je trenutno bitka oko toga hoce li Sarajevo biti najveca selendra ili grad! I moram priznati da ovi prvi vode sa nekoliko golova razlike! :D