Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je samo drago da bar nesto ima nakon svega sto se desilo.
Gdje su ti mnogi bolan nebio? Kompletan grad se zgrazava na ovo gore, a i ti sam kad prodjes pored, prva reakcija ti bude, ono, Boze sacuvaj... Ko li je to bio u \" delegaciji\", smijesno. Njih trojica su sve unistili. Zaista nevjerovatno! Kako su ovako hladni i bezobzirni! Sramota za gradjane grada Sarajeva, posebno za one razocarane roditelje koji nisu ucestvovali u ovoj pljacki i prevari naroda.....Sram vas bilo i Boga i naroda...i kome to njih trojica mogu zabraniti da se javno govori?? Nije ovo konc-logor! Ovo je glavni grad Drzave BiH, HALLLLOOOOO!
Ljudi, prihvatite da je mnogima ovaj spomenik lijep, i da ga vezu za spomen na mrtvu djecu. Iz postovanja prema njima, nemojte tako grubo.
Svaka čast, nakon godinu dana da se i to otvori.. Kolko li se para podijelilo na to ne smijem ni pomisliti..
Ovaj spomenik je katastrofa!
Jah, otvara se jos jedno ruglo od spomenika nakon onog kindjetu i pimpeku al radi moralnih razloga nije fno rec istinu. Ako se ko sjeca bajke carevo novo odijelo od brace grim :) to je to. Hajmo se svi pravit da je ovaj jadni mali zeleni kompleks cuna dostojan spomenik
Mali krastavac šipu velikom krastavcu.