Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari su naprosto smijesni, cuj \'Bruka i sramota\' za nesto pozitivno u ovom gradu. Niko vam ne brani da se ispalite ovog trena ako vec niste (a takvi su najisfrustriraniji, javljajuci se s kraja svijeta)! Sta ste VI uradili za ovaj grad osim ga pljuvali ? Bruka i sramota.
Hajde napokon se sjetili da treba nesto podariti za djecu. Sram i stid politike ovdašnje. Prvo su napravili bezbroj nepotrebnih objekata, a onda na kraju kao eto skupile se pare. Bruka i sramota.
o kakvoj smjeni vi govorite??? jel to izetbegovicka direktorica GAP_a???
LIJEPE LI VIJESTI ODAVNO LJEPŠU NISAM POČITAO NA INTERNETU. ČESTITAM PONOVNO ROĐENJE MOG MJESTA ROĐENJA. MRZE ME I PLJUJU JER SAM TU ROĐEN U SARAJEVU
@ mimi: eh hvala.. ma samo da se nama familija izetbegovic udomi.. mamu li im svi su na nekim polozajima. jadan li je nas narod, naivni.
to je snaha rahm. Alije
Vidjeli smo koliko je Senka Mesihovic strucna.Sjetimo se umrle djece na Intezivnoj njezi i kako se drolja izvukla.Da bog da tebe strucno lijecila.
@ Mira: a sta joj je rahm. alija izetbegovic? je l\' to po nekoj lozi?
to što ste čekali je mnogo manje nego u drugim ustanovama
Ma naša stoka od ljudi će to da uništi za godinu dana, jer hrle u bolnicu od radoznalosti kako to izgleda, sjede po krevetima mali pacjenata.
Jucre sam bio na novoj pedijatriji i vodio dijete na kontrolu, javašluk ko i prije rekli su mi da dođem u 09:30 i treci sam bio na redu, usli smo u 11:15 kod doktorice jer su gospoda počeli da rade tek u 11 h. Okolo kalaj, iznutra belaj,
@majka strasno je sto se desilo djetetu, nema govora. Koliko god neko bio divan i pazljiv, tuzne stvari se desavaju i to je grozno. Na zalost niko ne prica o tome koliko djece je Dr.Dizdarevic spasila, kolikim je pomogla, nego se nasao jedan slucaj i to joj je \"fleka\" za sva vremena. Da nije rijec o unuci novokomponovanoig bogatasa koji je, za bebu se ne bi ni znalo....prica je mnogo dublja i komplikovanija od one koju znaju svi, ne bih sad o tome.
Dobro su se sjetili
A to je ona divna žena i ljekar protiv koje se vodila istraga za krivično djelo, za smrt beba na njenoj klinici??? A kada će na Jezeru opet biti porodilište? To je važno pitanje, na koje nisam našla odgovor u ovom obimnom članku.
napokon, tu sma se ipak i rodio :D:D