Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hill, ne seri molim te. Cuj glasaj protiv korupcije a svi koruptirani. Napravili ste takvu drzavnu administraciju da paralise sve ostale dijelove BiH. Korupcija i nepotizam ce ovdje uvijek biti zastupljeni zbog kompleksnog uredjenja gdje niko ne moze nista nikome.
na stranu komplikovano uređenje, a drugi par cipela su stranke koje obilno koriste zbrku i zaluđuju narod nekakvim parolama o jednistvu i nacionalnoj snagi, a nacije bijeda.
E moj Hill,kome se ti obracas.Pa i sam znas kakav pogani,polupismeni i krezubi svijet zivi u ovoj zemlji,setas po njoj.Nego vidi ti da malo uskratis MMF-ove transe ako mislis da dodje do bilo kakve promjene,sve ostalo je sviranje k...u.Ovoj bijedi i sirotinji je dovoljna kila brasna i soli da nista vise ne vidi ispred svoje poluzivotinjske labrnje
U prijevodu, glasajte za one koji nisu proamerički orijentisani. Kod nas se zove "mito i korupcija" u Americi i na zapadu "lobiranje". Lobiranje legalno, mito i korupcija nisu.
Jeli ovo Hill poziva na serijat. Ko u ovoj drzavi osim vehabija nije korumpiran...
hocemo, niko. hosh i ti?
Sistem postaje sve gori - ne bolji. mudro, baš
Uprskali u Iraku, Afganistanu, Libiji, Siriji, Ukrajini, u Dejtonu...sada četvororazredni činovnici vježbaju mišiće u BiH favorizirajući političara koji je do juče bio na crnoj listi (valjda da bi ga onda moglui ucjenjivati). Ne znaju ni oni ko im je danas prijatelj a ko neprijatelj.
Sa njihove tačke gledišta odlično su uradili posao, a uprskali su kod građana pomenutih država, ali to ih uopšte ne interesuje.
Dobro te više Rumenko, dosadan si..
A sto su navalili...
Napusi se kite Nicolase Hille zajedno sa cijelim DF-om i SBB-om!
Kakve veze imaju oni sa korupcijom kad nisu na vlasti nigdje objasni ako možeš.
gospo'n Hill, 'ajd vi meni dajte green card, da ja idem u vašu vojsku.
Kollko ces mi dat da glasam protiv korupcije?😜
Tekst = Glasaj za CERIĆA (ako Bog da)
Sada ove novine moraju svakoga da intervijuisu, da kaze kako trebamo glasati
Kreatori haosa u demokratizovanim zemljama kao što su Bosna, Libija, Irak, Ukrajina. Sjetite se ko je doveo Dodika na vlast, ko je doveo Miloševića na vlast. Čiji su igrači Izetbegović, Lagumdžija. Svi redom dobrotvori i državnici, a narod svakim danom gore i gore živi.
Joj što volim kad godina izda, sve poskupi a pojeftini pizda. To je parola ovih naših vladajućih stranaka. Mi što smo veća bijeda z manje para nas kupuju da budemo na jihovoj starni. Boli njih neka stvar što mlad čovjek nema ovdje perspektive i samo gleda kako će pobjeći iz ovog tamnog vilajeta.