Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zrtve cetnicke krvolocne bagre trebaju hitno tuzit individualno pojedinacno za svakog nestalog i ubijenog bliznjeg clana familije,nestalih i vec pronadjenih kostiju,tuziiiiiiiiitttttttttttttttt,i trazit pravdu!!!!!!!!!!!!!!hiljade i hiljade optuzbi a ne grupno samo,pa da vide cetnici koliko ima krvi i srama u njihovoj sorti azdaja,pa nek onda traze rs?djubrad vampirska izasla iz utrobe drakule!!!!
Mir dusi svim srbima zaklanih od krvolocne zle bagre cetnicke vampirske sorte i fasista da optuze muslimane za zlocine koje nisu pocinili nad nevinim ljudima.Jer velika je razlika izmedju cetnika i zivotinja,cetnika i ljudi,cetnika i zmija,cetnika i krompira...!Svi ove koje sam uporedio s cetnicima imaju svijest dok cetnicka zla bagra samo crnu tamu i kravavu kamu,cetnik se tvori kamom u zubima,a cetnicka larva smradom i vjecnom kugom!
zna se, Da zna se da ste krvolocne zvijerke,sjeme vam se utrlo,cetnicka krvava bagro!Amin! El Fatiha za nevine ztve cetnickog zla.
Rahmet im lijepoj dusi.Molim ovaj nik \"zna se\" da svojim rijecima ne prlja spomen na ove i sve zrtve protekle okupacije.Sramota je da se povampireni krvoloci jos uvijek oglasavaju na ovom portalu.
bosna i hrvatska su nastale na vjekovnom genocidu i etnickom ciscenju Srpskog naroda
Kad god se spomene Rs kod Srba treba da se sjete kako je nastala ta tvorevina neka ih bude sram.
koliko ih jos nije otvoreno bolje i nenapominjati .....................RAHMET IM DUSI ............ELFATIHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam srbin to je najveca sramota reci na ovoj zemaljskoj kugli bolje da mijanju i vjeru i naciju naucili su samo nevine ubijati SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA za svu srbadiju jos nema sekundarne grobnice srba nije pronadena!!!!!!!!!!!
Neka im je rahmet dusama i da im Allah podari vjecni Dzennet! Amin. El-Fatiha