Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO FEDERALNI MUP! KAKAV PORTAL, TAKVI I TZV. KOMENTATORI! ODZVONILO I VAMA, BAGRO LOPOVSKA! Sad neka Komšić i Lagumdžija seru kolko hoće - POPUŠILI STE DO DASKE!
eto ti sastanak je.bo ti sebe klempava, papak jedan. ovaj put ti nije Dodik zakazo, dje zapelo - pa kod tvojih ahbaba. ne znate vi sta hocete ni kako bi ni sta bi
@SSSS AFERIM za svaku tvoju RIJEC!PUKA istina!DOK agonija drzave i naroda traje TOLIKO i HEGEMONIJA i PLJACKANJE pojedinih na politickoj sceni traje.ZAO mi narod koji ovo sve mora TRPJET a i drzavu koji je PREDSTAVLJAJU! BiH4EVER!
Netreba njih ovdje kritikovati, sve njihove namjere i razlozi bavljenja politikom su dobro poznati. Zamazuju nam oči tobožnjiim željama za nekim poboljšanjima i za svae neuspjehe, svakom od njih krivje onaj drugi. A stvari se postavljaju potpuno naopačke, \"Ustavne promjene\", imovina, vizna liberalizacija, ostanak sudija i OHR-a i slično... Njima treba kazati da se ovdje mora poći od implementacije Odluke Ustavnog suda o ravnopravnosti svih naroda na cijelom prostoru BiH, kako bi konačno svi mi mogli postati građani svoje zemlje a ne samo građani nekih njenih dijelova. Implementirati odredbu Dejtonskog sporazuma o uspostavi organa vlasti prema popisu iz 1991.godine, kao obavezu u provedbi Dejtotona u koga se svi kunu. Kada bi se samo ove dvije stvari provele, sama po sebi bi došla i ustavna rješenja i imovina i prestanak potrebe za postojanjem OHR-a. Ali, ako bi se ovako riješile stvari, mnogi bi otišli sa političke scene i to su razlozi zašto nas uporno maltretiraju godinama.
Pravi Pipo 11.11.2009. u 04:30 @LAZNI Pipo PA VIDIMO koloko ovaj nesposobnjakovic ENERGICNO radi samo da HIMNA Bosne i Hercegovine oSTANE ONA koja je oduvijek bila ko i PRAVA zastava s LJILJANIMA! Velika ljubav tihica za genocidnu tvorevinu! A ti GENOCIDNI lopovcicu ZNAS-POTVRDA kradjom mojeg imena(nika) za pisanje LAZNIH komentara,al ne CUDI me VI ste LAZ koja ce nestat ko sto ste i postali a LILIUM BOSNIACUM FOR-EVER! NEMA joj ni pocetka a ni kraja!EVER! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER! BiH4EVER!
Pipo konjino glupa.....uz izvinjenje svim postenim konjima
Pipo jarane, da ne bi dugo ceko na Tihica da te izda i rokne ti noz u ledja, evo ja cu ti pomoc ... izdavat te ne trebam, izdala te mater kad te okotila, a za noz u ledja ili gdje vec bude zgodno, na mene mozes vazda racunat. +4EVER
@Lazni Pipo auto gol je najtezi kad jako zaboli a vas genocidne fasisticke krvolocne cistokrvne zvjeri jos nije DOBRO pogodilo,al bit ce no sikiriki! A sto se tice ovog nesposobnjakovica i i izdajnika na slici od NJEGA ne cekam nista dobro i u korist drzave i naroda BiH-e vec IZDAJU i NOZ u ledja! BiH4EVER!
magare jedno ....
buljuk rahatluk majnmunluk bosnjaluk hahahaha koji ste vi bijednici pa vi sami sasobom nemozete da se dogovorite a akko cete sa drugima evo ja cu vam reci posto ste uvijek bili okupatorske sluge nema vam druge dok vam stranci nenarede sta da radite muahahahahah koji m>>osnjaci hahaha buljuk majnmuluk bosnjakinstanluk hahahaha tu vam ga dodo opet suknu 100 nula za dodu autogol za m..osnjake
Jazuk veliki !