Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedne noći u decembru, Dušo moja, Sarajevo ljubavi moja,... počivaj u miru legendu, hvala ti za sve Kemo
Jednog dana kada odem, jednog dana kada odem ja ostaviću pjesme moje nek' ih stara raja zapjeva.. pjesme moje pjesme moje ni za šta me ne krivite, vi za mene živite..
njegov lik i djela zauvjek ostaje u nama
Legende ne umiru.....
Umjetnik koji je svoja djela ostavio u amanet svome narodu a za uzvrat dobio ljubav i poštovanje. Takav je bi Kemo.
Hvala Kemo za sve i neka ti je rahmet dusi.
veliki umjetnik, nikad nije zivio za materijalne stvari, zivio je za svoju muziku, pocivaj u miru...
Da, legenda Sarajeva, koja je nedavno preselila u Beograd, a u zadnjim danima života u Zagreb, da tamo i kosti ostavi... Toliko je volio svoj grad da je poželio u Zagrebu umrijeti i biti sahranjen...
jedan...jedinstven...neponovljiv :(
!Kako su mogli govorit za njega ruzne stvari da je srpsku djecu i nejac bacao lavovima u zoloskom vrtu u Srajevu.. Pa on je jedan dobrica i nebi mogo mrava zgazit.
Sarajevska legenda! ... bila, jeste i ostati će!
NAJISKRENIJE SAUČEŠĆE PORODICI. A tebi legendo halalim, ali da znaš da sam ljut i neopisivo tužan zato što si nas napustio....................
NAPUSTI NAS I ZADNJA LEGENDARNA OSOBA OVOG GRADA I DRŽAVE !!!! Dragi Kemo, neka ti je vječna slava, za sve ti hvala . POČIVAJ U MIRU !!!!
Baš mi pokvari dan ova vijest :(((((((((((((((((((((((((((((
Majke mi,oci mi zasuze cim pogledam ovu njegovu sliku....Nek ti je vječni rahmet,legendo!
Ti si bio velik, a rodio se ja.. RAHMET TI DUSI LEGENDO, NIKAD NECES BITI ZABORAVLJEN!
Hvala ti amidža !