Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze on da zakaci 1001 i jednu zastavu ali je lagao ,on ce nazad nema tu spasa
@DEBELII U SVAKOM SLUCAJU ZA POZNATE KRITICARE IZ REDA BOSNJAKA DOSAD NISAM CUO. A NI ZA VASE UMETNIKE,PISCE,NAUCNIKE,...AL IMATE VREMENA MLADA STE NACIJA:))) To što ti nisi čuo ne znači da ih nema nego da si neinformisan, a i kako bi bio kad ti je plafon PeTePeCe vlasništvo poznatog četnika d.davidovića (namjerno malim slovima)
SRBIN SLAGAO ???? MA NIJE MOGUE ... DABOGDA TI CERKA U GRANAPU U ZVORNIKU RADILA
A Emir Kusta ? ??
Otac bivse misice l a g a o ? ma jeli to moguce ?
MOZDA TEBI NIJE,ALI TI NISI NIKAKAV EXPERT,TEBI MOZDA JE VRHUNAC PISANJA NEKA SUNA IZ KURANA. U SVAKOM SLUCAJU ZA POZNATE KRITICARE IZ REDA BOSNJAKA DOSAD NISAM CUO. A NI ZA VASE UMETNIKE,PISCE,NAUCNIKE,...AL IMATE VREMENA MLADA STE NACIJA:)))
JELI JESE TI SAMO TOG CITATA SECAS IZ SRPSKOHRVATSKE KNJIZEVNOSTI?
povedi cerkice da mi popuse
Trgovac te laze s osmijehom. Zena laze suze prosipljuci. Niko krupno k\'o turcin ne laze
Bog vas kleo pogani izrodi , sta ce turska vjera medju vama?
Ko hoce slagat hoce i ukrast !!! uvjek bilo i uvjek ce bit .
Koji lazov jbt-e .
Kako vam se da \"cerati\" sa ovim zadojenim maloumnicima? Pusti vnogo, ne diraj ga, zasmrdice!
Sta kaze ovaj Gimbutas!?! Granice komunistickog rezima nisu vazece za njih a granice genocidnog rezima mi moramo da postujemo (bez obzira sto su tamo \"zalutali\" brojni gradovi sa nekada bosnjackom vecinom). Ceracemo se mi jos cobane! Pozdrav iz nepokorenog Sarajeva.
Pa zar ovaj nije bio kuhar.