Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno i sad misle da je meksiko prosao dalje xD
Šta oni kažu, je li bilo penala?
Komentar samo za ove sto laprdaju uhapsiti Fahru, pa covjek je i pokrenuo cunami i hapsenja pa ga banda lopovska otjera..., zar jos uvijek nikome nije jasno zasto su ga otjerali iz VM, SDA,SDP I DODIK, nema sta, dodiku bas stalo da ne gori predsjednistvo BiH pa otjerao Fahru zajedno sa ovom dvojicom kriminalaca koji su ovu drzavu u crno zavili godinama, nakrali se, udomili zene da budu direktorice i svu rodbinu i prijatelje da cuclaju drzavnu lovu, a efikasni su i pravi su radnici nema sta, ljubi vas vasa Seka Izetbegovic, posteno postala direktorica. Poljine, 30.06.2014
Momci (SIPA) ruke vam se POZLATILE samo hapsite bandu... zivim za dan kad cu vidjeti kako hapsite Dodika,Lagumdžiju,Čovića,Izetbegovica,Radoncica i ostalu politicku mafiju
Zaboravio si Jerlagića, on ide uskoro poslije Kemice na maženje u Zenicu, ako Bog da ...
Sviranje kurcu, cetnici iz SIPA hapse cetnicko-ustasku konkurenciju mafiji SNSD-HDZ. Nemojte se radovati puno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovi leze cekaju da dodju po njih
ko im je kriv ? da su pametni gledali bi u Brazilu i qurac bi ih hapsili ?!
Gledali utakmicu lezeci
Najpametnije bi vam bilo da uhapsite DODIKA!!!
Zar i to se moze desiti ? Narode narode, kako vas nije sramota! Ima li imalo dobrote u vama?
Komentar samo za ove sto laprdaju uhapsiti Fahru, pa covjek je i pokrenuo cunami i hapsenja pa ga banda lopovska otjera..., zar jos uvijek nikome nije jasno zasto su ga otjerali iz VM, SDA,SDP I DODIK, nema sta, dodiku bas stalo da ne gori predsjednistvo BiH pa otjerao Fahru zajedno sa ovom dvojicom kriminalaca koji su ovu drzavu u crno zavili godinama, nakrali se, udomili zene da budu direktorice i svu rodbinu i prijatelje da cuclaju drzavnu lovu, a efikasni su i pravi su radnici nema sta, ljubi vas vasa Seka Izetbegovic, posteno postala direktorica. Poljine, 30.06.2014 ...
SVE TREBA POHAPSITI DIREKTORE OVIH AGENCIJA IZ SECURITASA, SWORD SECURITY-a, NOVE GAME, GLOCKA sami primjer su platne liste pise da vam placaju i topli i kartu a daju ti samo minimalac od 400 km SAMO HAPSITE BAGRU LOPOVSKU !
Sviranje kurcu, cetnici iz SIPA hapse cetnicko-ustasku konkurenciju mafiji SNSD-HDZ. Nemojte se radovati puno.
Zaista imamo glupe kriminalce,kolko su maznuli love mogli su to gledati uzivo i nebi ih mogli maznuti
On je naučio krasti, nije naučio uživati. Uživa ko zna a ne ko ima. Velika razlika.
Avaz mi je davno izletio iz bookmarka zbog glupih naslva i vijesti, a bgm i klix samo sto nije izletio. Kao vijest je vazna zato sto su gledali utakmicu, a da su ih npr. uhapsili dok su dilali kokain onda je to normala i nije neka vijest? P.S. Ni novinari nisu sto su nekad bili.
Što bi u mene komšija reko neka mi daju pola para ja ću odležat za njih mazneš jedno miliun i odeš 2 godine to oročiš uz kamatu od 4,5 posto na taj iznos za dvije godine dobar još 100000 hiljada i izađeš ko hadžija.
Pa kad si tako pametan, što to ne uradiš? Da to ide tako, mnogi bi. Matematika je na papiru, život se živi.
SIPA je uhapsila: Dragana Talića, Miloša Milutinovića, Željka Đekića, Domagoja Marića, a privela Ivana Petonjića
Mislim da će njima pravi šok biti kad skontaju kako su holanđani preokrenuli
to ce vidjeti sutra kad ih puste
Do sad su im davali direktive koga hapsiti a koga ne, ocito ih i oblacili a sad im jos i nazive akcija dodijeljuju... Pa jel akciju pravila Bosanska SIPA ili vojna policija americke mornarice. A video je tek smijesan! Prvo ih pohapsili, pa onda dogovor : E hajde sad momci vi lezite a mi cemo kao da upadnemo, ono mocniji nego ikad. Eee tugo moja !
Jesi li ti svjestan kad ti uleti 5 pripadnika sipe sa dugim cijevima i deru se kroz kuću "lezi policija" da ti MORAŠ da legneš odma nema priče odma ćeš metak popit. Nije ovo gluma čim su ovi uletili ovi su legli jer je sipa bučna i čulo ih je cijelo naselje kad su ulazili a ne samo ova trojica vjeruj mi.
Sve je moguce, samo su onda ovi trenirali situaciju eventualnog hapsenja. Vidis kako su propisno poredani, ne bi ni oni bolje polegli.
sve je bitno, svaki nit informacije, al je najbitnije da su oni gledali utakmicu! Postim godinu posta, zapravo postim od Klix-a!