Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba vas sve pobiti bagro nesposobna, najgori javni rtv na svijetu a i sire vjerovatno.
Trebao mu je reć ' jel to prijetiš ' i sve ga onom kamerom po glavi.
Novinari su postali najveci idioti danasnjice. Zele imati sva prava ovog svijeta i pisati o svim stvarima. Nije demokratija za svakoga.
Novinari i trebaju imati puno pravo da izvještavaju krajnje slobodno i o svemu uzimajući u obzir činjenice i poštujući sva ostala novinarska i deontološka pravila. Problem je što ni u jednom dijelu svijeta to pravo nikada nije ostvareno i to upravo zbog "demokratije" koju spominješ. Zapravo demokratija uopšte i ne postoji, to je nametnuti pojam nečega što je u praksi apsolutno neodrživo, a svijet je danas prekriven samo velom privida tog društvenog uređenja. Savjet: -prije nego doneseš bilo koji sud, dobro razmisli, a pogotovo o novinarstvu, jer nije novinarstvo uzimanje izjave i pisanje teksta. Da bi se stvorio racionalan stav moraš razmišljati upravo poput novinara i zaviriti malo iz kulisa.
Pa u svemu postoje granice pa i u novinarstvu moraju biti. Ne znam sta je tu sporno ako se uvedu ogranicenja za novinare.
sad ce intervju njih dvojice pa sud pa strah itd djaba niko vise negleda ta govna od tv-a
bovi trik federalne kad ih niko negleda bar da se prica o njima
Što i ovog Sedineta ne roknu neki dan u kompletu s onim tetoviranim, kockastim intelektualcem ????
Seljačine sa FTV, ne branim ovog kriminalca, ali ovaj Omer i Avdo Avdić su smradovi par excelance
Daleko od toga da branim prijetnje, ali ovaj Omer Hasanović odavno izaziva da ga neko zakuca. Amater 1/1.
Tipicno novinarsko provociranje, laganje, petljanje, spinovanje sto je FTV nadaleko poznata po tome, i onda kada im neko odgovori u manirima ulice onda je to napad na novinare, novinarstvo itd., ovog Hasanovica treba okovati na sred bandere