Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja isto osudjujem. ... ... naravno napadace zato sto ih nisu dobro prebili :)
Svako normalan ce osuditi. Jedina pozitivna stvar je sto su ti idioti makar jednom otisli na neki kulturni dogadjaj, moci ce svojoj djeci pricati da su isli na filmski festival i kulturno se uzdizali :D Usput obratite paznju na komentare ovih najagresivnijih, ne postoji ni jedan medju njima koji je savladao makar gramatiku, da ne govorimo o sposobnostima normalne komunikacije i nekoj osnovnoj naobrazbi i kulturi. Sve je jasno.
hhahahah lezbo bil voljela da kur.ac vidis
hahahah evo vidis odmah se javljaju da potvrde sto sam rekao. Beno prijatelju, ja sam decko, mislim da me ime odaje, nemam nista protiv gej populacije. Zbunio si me, mislio sam da si nesto portiv a sad hoces da mi nesto meces. Nacista, vidim kurceve svaki put kad dodjem na klix, ti si im direktor hahhaha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedini razlog ovog napada je to sto je nedavno obavljeno da ce se parada ponosa odrzat 1 maja. Ovo je bila jasna poruka da je jedno 10-20 godina prerano za takve skupove. Trenutak kada ne bude vise potrebe za interventne jedinice policije je trenutak kada bi se organizovanje parade i slicnih okupljanja trebalo uopste uzeti uobzir. Dok se to ne desi samo sta ce parada biti je prilika za ujedinjavanje i dokazivanje huligana. Ako bude ove parade, biti ce i nereda, cak i da prodje bez povredenih pricati ce se ratne price medju "neobrazovanim" ovog grada. U drugim rijecima umjesto da poenta parade budu prava LGBT populacije sve ce se vrtiti oko uvjek prisutnog nasilja i nasilnika koji za to zive. Po mom ne bi trebalo to zapocinjati ovdje, to je rizik bez moguceg dobitka. Sto ugrozit zdravlje vlastito i tudje zbog tako udaljenog cilja.
neposteno seruchi "mojne tisra matere ti " , iz tvojih tzv. tekstova se vidi koliko si zagrizao u svoje "velikosrpstvo",trud uzalud...
dok se mi bavimo pederima i lezbijkama na drugoj strani se zemlja pljacka uveliko ! baci psu kost nek se zabavi a ti opljackaj kucu !
napasti nekoga samo zato sto se ne slazes s necim sto je njegova PRIVATNA STVAR i sto te se ni na koji moguci nacin ne dotice, ne ugrozava te, ne tice te se... vec jedino i samo napasti nekoga, cak fizicki, samo zato sto je drugaciji, to je fasizam. u svemu ovom mi je jedino neizrecivo zadovoljstvo sto su napadaci tolike p.i.c.k.e da su morali da se - maskiraju... kakavi god da su gejevi, niko od njih nije maskiran dosao... ispali su veci frajeri od picica koji su ih zamotani napali...a veliki napadaci se zamotali ko bule :))))) ali fasisti su uvijek bili p.i.c.k.e, dakle, nista novo...
kruvo zacepi poganu gubicu, ako je to njihova privatna stvar onda neka je privatno prakticiraju, a ne da promovisu bolest. sledeci put na okupljanju pedera ti stavi natpis vinja da te mogu prepoznati i pokazati pravu namjenu k.urca.
Tope... drago mi je da barem nisi za premlacivanje... vidi... ja sam uvijek i licno i moralno i profesionalno za zastitu ljudskih prava i tu nikada i ni na koji nacin ne pravim kompromis... oni imaju pravo da to budu! kao prvo, to nije odabir i oni sami nisu krivi, niti ih se moze kriviti za takvu sex orijentaciju. kao drugo, na koji nacin ugrozavaju tebe ili mene? nista mi ne rade! ni na koji nacin oni ne diraju u tvoj ili moj zivot. onaj ko s njima spolno opci, to radi dobrovoljno. nikog ne zlostavljaju, nikog ne diraju, nikog ne ugrozavaju. sto se tice teorije o velikoj zavjeri o istrebljenju covjecanstva... onda bi po toj logici s istom silinom, mrznjom i energijom trebalo napasti katolicke popove jer se ne zene, casne sestre i sve moguce samce na svijetu, jer nisu niti pokusali imati djecu... uz ovoliki menorman broj ljudi na planeti, ne smatram da smo bas ugrozena vrsta, cak stavise svojim brojem ugorzavamo mnoge druge vrste, pa cak dovodimo u pitanje i sam opstanak planete.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH salje na olimpijadu 3 pedera PARDON geja disciplina trljoguz...Ocekujemo zlatnu medalju u obliku onog sto nas svaki dan caste nasi politicari...
UBIJ PEDERA :D Samo mi nije jasno ukoliko je to vec normalno i prirodno, onda što oni svako malo prave te kojekakve parade i *ranja, to bi isto bilo kao da mi heterosexualci pravimo parade zato sto smo to sto jesmo - hetero.. Mislim potpuno nelogicno bi bilo da mi paradiramo, onda sta se tu ima isticati toliko to sto su oni to sto jesu, obične iskompleksirane pederčine...
parada i projekcija filma nisu ni blizu kume
nisi ti djaba "specijalac"
treba behar u njima ubit :D
Policijo haram vam bilo ako nekog uhapsite. Nego palije u ruke i pomozite narodima u Bosni da zaštite svoje porodice. Istrjebiti gamad ko lovci risa. Opet ponavljam ugledajmo se na beograd i split. Zaštitimo svoju djecu od neprirodnog.
Jebo vas evropa kada smo mi bili evropa nametnuli su nam rat i sankcije i embargo na uvoz oruzija ista ta evropa nas je gledala kako ginemo i skapajemo od gladi a sad da postujemo jos i pedere mimo ovih cetnika i zlocinaca koji dobijaju smijesne kazne za ubistvo 300 do 400 Bosanaca i Hercegovaca!
Po ovim svim dislajkovima vidim da na ovom portalu ima 30-40% pedera i lezbejki.. Crknite pascad pederska !
Kakva se nastranost krije iza onako strucnih formulacija? Transrodnost, interseksualnost? Kome majku.smuci mi se sve.
sutra je drugi,drugog...amawow dan.haj neka je sa srecom ovim sljedbenicima hahaaa
Neka nam Evropa prvo uvede u BIH evropski životni standard, gdje će se mlada moći zaposliti nakon što steknu odgovarajuće obrazovanje; gdje će se od penzije moći živjeti; gdje će većina moći planirati zimske i ljetne odmore; gdje će život čovjeka u cijeloj BIH vrijediti isto; gdje će mladi moći zasnovati porodice... e tek tad neka nam dođu s ovom pričom da uz sve te evropske vrijednosti trebamo biti i pederi. Zar nije pošteno?
Najveca opasnost po Bosnu su pederi i selefije.
VIdi nas hrabrih Bosnjaka, veliki patriote i moralisti. Kad nas neko dira kukamo... genocid mimimi, ratni zlocin mimimi, tukli nas mimimi, a kad smo mi glavni, onda POBIT PEDERE, PROTJERAT, PRETUC... I obavezno likovi kojima na coveru stoji slika mezarja u Srebrenici ili citati Velikog Alije. FUJ! Evo samo jedno pitanje. Svi znamo da je na Palama kuca Seselja, pa se pitam - gdje su hrabri momci sto tuku raju po gradu, da se okupe odu gore i prebiju jednog zlotvora i spodobu. Sve neki huligani, po fb im stoji ARBiH pored imena, a picke kakvih nema. FUJ mali balijce! FUJ sto se ponasate ko cetnici u BG i ko ustase u Splitu i ZG! FUJ sto ste licemjeri! FUJ sto ste picke!
Cudo vala kako Evropu ne slusamo samo onda kad stiti normala ljude, a kad stiti zlotvore odjednom postanemo kao Svede kulturni.