Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ajduk Zasto se ne predstavis ubico, kad si tako hrabar. Da te pronadjem, jedan po jedan. Ja negonjam Hrvate ni Srbe a Bogami ni Bosnjake nego potencijalne ubice. JEDAN PO JEDAN
Ovo nije navijacko naselje nego fasisticko i ustasko. Ja sam Hrvat iz Sarajeva i ja vam je&em mater ustasku. Sto se to nigdje drugo nedesava nego samo gdje ste vi u vecini. Ubice. Silu ste naucili prosipati, e dosta vise dohakace vama bosanski narod. Ici cete vi opet u Argentinu. Nisu ni spomenuli Vedrana sto su ubili. Vi i vasa stranka je ubila Vedrana, Blaza i Dragi Bog zna koliko Srba i Bosnjala. I vi idete u crkvu da se molite, vi ste mi neki vjernici. Vi se molite davlu a NE milom Bogu. Vi mrzite a to vjera zabranjuje. Upitajte se - da li ja mrzim?
a DA OSUDIMO DIVLJANJE SIROKOBRIJEZANA I POLICIJE NAD UHAPSENIM NAVIJACIMA....
sto su trazili to su i dobili. zamjerim policiji u Listici sto nisu postavili barem dva mitraljeza pa da imaju zasta srrat. nikako bosnjak da shvati da cijela drzava nije njihov bosnjakistan ni njihova prchija.
A jesu pitari mislili napraviće lom, jes lom po njihovim glavama.
Bogu hvala pa sam prestao ići na utakmice jer fudbal, nekad i sad, nije ni blizu onoga što bi trebao pružiti gledaocima.A ova tragedija što se desila...ko zna šta će biti, jer jedno je kad prdonje(političari) prde protiv neistomišljenika na TVu a drugo je kad glava padne.Što je najžalosnije: a)HRT ima svoj pogled na događaj u Š. Brijegu b)FTV i BHT imaju svoj pogled na isti Pa ovi novinari ko da su jedva dočekali da se ovako nešto desi. Bože sačuvaj!
ovo sto mediji rade ravno je divljanju, lagati izmisljati o zrtvama i sve prenositi onako kako kojoj skupini u ovoj drzavi odgovara je krajnje grozno nemozemo onda kao normalni ljudi ovdje funkzjonirati ako volimo BiH onda moramo sve u njoj da volimo i da postujemo a ne ko mnogi stalno ogovarati one druge ili trece
ma posto ste dosli to ste i dobili.Budite zadovoljni pa niste svi u sanducima dosli kuci
Vedrana su ubili divljaci koji naseljavaju Listicu (cast izuzecima) i koji se ponose svojom mrznjom, fasiszmom i primitivizmom, kao i jednonacionalna policija kojom upravlja sin upravnika konc-logora Heliodrom.
pa ja nije bilo dosta rata ocete jos a htjeli bi u evropu pa nije evropa budala da vas prima koce meni da vrati moje djetinstvo sto san bio po podrumima dok su politicari vodili politiku izisli ste iz sfrj a sad ocete opet nazad preko POLA MILIONA MRTVIH U BOSNI I HRECEGOVINI zbog gradjanskog rata pa zar nemozemo ni na utakmicu vise bez oruzija dokle vise tog gadjenja dokle fasisti jedni davas oce bog pobit sve ma ni bog nece takve gadove pa cani djavo
Šta je bilo turci? Ma jeste mi se to malo naljutili??? hahahahahahh
...mamu svoju na regrutaciju! Da mi je samo znati gdje su Ti svoju guzu sakrio... Meni je 27 godina i ne pada mi napamet da ratujem! Samo trazim zivot dostojna covjeka tj. \"normalan\" posao i socijalni mir u drzavi da mogu osnovati familiju kao i svi drugi na ovom dunjaluku. Kome se ratuje, mars iz ove zemlje!
DIVLJANJE POLICAJACA I USR*SA
Ajmo regrutacija.
Sve vas treba u radni logor gnjide usteske