Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed.
........................
treba jos mnogo posla za povratak svih na svoje , puno truda, velika zelja povratnika (nadam se da je imaju) ......
ja volim svoje brcko , brcaci vracajte se u svoj grad brcko , ima posla , hvala Bogu , ja sam se preporodio od kako sam dosao u brcko. pozdrav svima.
ja sam za povratak, ali zna li iko kakva je situacija u bratuncu , srebrenici , trenutno , vraca li se narod, .. inace ja sam protjeran iz istocne BOSNE u kanadu, pa bih se zelio vratiti. hvala.
samo nek se narod vraca na svoje.
super
sellam za \"srebrenica\" , tako je , ko hoce , moze se vratiti ima uslova, samo treba raditi , privrjedivati i zivjeti od svoga rada.
ja volim povratak i ima 5 ero djece , pozdrav iz lijepe srebrenice, pozivam sve prognane da se vrate u srebrenicu i ostale gradove lijepe na drzave BIH. Ko hoce moze se vratiti, samo je bitna volja.!!! \" samo\" sellam
Otkud njega fakat? Mora da su mu dzepovi \"popustili\" pa se vraca :D
ko ovog ublehaša izvuće iz naftalina. jel ovo plaćeni oglas?
najbezvezniji covjek u Istoriji Bosne..... PFUJ