Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SJEKO GAZDA PREKO PUTA...
isl.am na djelu, standardni javasluk, kriminal, seljak.luk uz heljp boznija nau tako predvidljivo :( is.lamci jednostavno smr.de na zaostalost
Ovdje nekog treba tužiti i tražiti ma.terijalnu štetu kao i štetu zbog duševne boli.
Treba monstrume koji su upropastili drveće,silovati užarenom šipkom i vratiti ih u pećine odakle su došli. Pravi monstrumi.
hahaha ljudi, ma ne mogu neki bez sjekire da ga h.e.bes hahahah blago nama
Dodik ili Covic nema ko treci ne bi to nas Bosnjak nikad uradio
Vlasnika mega-staklenika preko puta treba priupitati... Nisu ovo nepoznati vandali, to je urađeno u pol bijela dana. I da si savjestan građanin nemaš kome prijaviti... Treba kaznu gospodinu od 3.000 Eura a ako su mu krošnje kojim slučajem opravdano smetale, trebao je podnijeti zahtijev za podrezivanje.
čuj nepoznati počinioci, kreteni jedni provjerite sigurnosne kamere susjednih zgrada pa ćete znati. A ovo je mogao uraditi samo neko ko, ili ima opremu (kamion koji će ga podići, motorne pile itd.) ili je visok 5 metara.
da Bog sacuva
Ne znate ko je sjekao, je l da. Niko ništa nije vidio. Tja...