Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lloyd ti si izgleda jedini pametan čovjek ovdje, al nasim mamlazima nemoze to niko objasniti, treba ovu bedu pustiti nek se pati u gluposti
tesko nama kad mi mislimo da će sa smjenom brankovića krenuti bolje, e dobar ce nam biti ovaj oplođaš (obhođas) lopov iz Prače Branković je gospodin koji u ovom haosu od federacije nije mogao bolje.
ZELIMO GA U ZATVORUUUUUUUUUUU,OVO NIJE DOVOLJNOOOO
neka ide ali i drugi tredaju ici isto
JOJ HOĆU GA DANAS ZAJ.BAVATI... :D
Može i Vlada vala da leti, taman, da krenemo haman pa ispočetka. Valjda bismo onda bili manji mamlazi pa izabrali nekoga ko manje sere a više radi.
KADA CE BRANKOVIC U ZATVOR????????????
@Real, u Bosni premijer ne formira vladu, formira je vladajuca koalicija. Isto tako ministar u vladi moze je-bat mater premijeru, ovaj nema ovlasti ga smijeniti. Naravno nas narod je naivan pa misli ako je Brankovic bio premijer da je on najodgovorniji? Wrong (pogresno), Brankovic je u FBIH vladi jedan koji je mora slusati i kojem je naredjivao Sulejman Tihic. Tihic je naredio prodaju EP cak i protiv volje parlamenta FBIH, Hadzipasic ga je urucio INI, Tihic je blokirao ino ulaganja u el. energetski sistem nako sto ga je cijela vlada FBIH pihvatila ukljucujuci Sda kadrove u istoj vladi. Sto znaci, lopov jeste pronadjen ali je Tihic odgovorniji i veci lopov od Brankovica. Naravno zeleni i crveni nisu nista skontali.
Koja je ovo glupost? SVUGDJE u normalnom svijetu vlada pada kad premijer podnese ostavku, svugdje. Pa on ju je i formirao. Ne ulazeći u ocjene Brankovića (za koga btw mislim da treba u zatvor, bez obzira na neke komentare podrške? - podrške za 900 km za stan? mašallah!), treba samo reći da je na predsjedniku da nađe NOVOG MANDATARA, koji mora ponuditi novi kabinet, tj. svakog novog ministra za svaki resor, uz, naravno, mogućnost da NEKI ministri budu i preuzeti iz prethodne vlade čisto radi kontinuiteta. Ali tvrditi da se može DOVESTI (kao mađioničar iz šešira) NOVI premijer, a da ostane vlada koju je neko deseti formirao, e to ima SAMO u Bosni. I Šri Lanka i Sjeverna Koreja i Jamajka nas šiju u pogledu barem TE dimenzije formalne demokratičnosti.
da li ste znali da je nas premijer naucio krasti od zena. zena mu je prije pravosnazno osudivana da krivicno djelo pronevjere cekovima,
ma moras razmisljat ko vecina ove raje .. kontam te ba papak ;) koja kamara budala... sve strucnjak do strucnjaka .. culi tamo neki selimovicev i zltakov paksu reko lopov i hajmo navalit ..
Novi premijer = Nihad Imamović
Eu peeccq materinu, št prave paćenike od ljudi, pa U ITALIJI GODIŠNJE PADNE PET VLADA PA NIŠTA, OVI IZGLEDA MISLE DA SU BOGOM DANI. KUPITE PRNJE STOKO I NAPOLJE, IMA SVIJETA KOJI HOĆE I ZNA RADIT!!!!
dobro se sjetio.......
novi premijer vlade- salko obhođaš, glavonja, hahah