Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne navede iz koje drzave su dosli pozivi i ko su osobe koje su to uradile?Ovo je pokusaj izazivanja sukoba,ovako su 1992. radili.
Može li se ikako ući u trag ovakvim likovima što komentarišu... Radi li iko u ovom ljigavom Klixu, zna li iko išta s policijom od njih...
Ovo je nam je radil susjedna dobronamjerna Srbija, da uvede paniku medju narode najprije pa ond ada kazu eno Mulimani se spremaju za rat. Sa Srbijom podici zid uz citavu Drinu. Nema Vucic mira dok ne stvori srpski svet. Tako mu je babo Putin naredio.
Srbi a mogu biti i Hrvati ... Obicno onaj ko nakvise profitira petlja... Od sukoba Bosnjaka i Srba najvjse ce izvuci Hrvati.
Svaka cast za mup tk.
Ne znam iz cije je kuhinju ovo, al smrdi i to dobro.
*kuhinje
A koce drugi nego kakav balavac il nezaposlenjak sto nije vidijo krvi ni bola u zivotu vec od dosade laprda o ratu .Normalnom narodu dosta borbe u zivotu kakav rat i rovovi ako im se bori nek lupaju glavom direktno sami sebe u zid .Et postena borba
Proradila opet minhenska brigada.
Iz Srbije se od 1996. vodi specijalni rat.Biće ovoga još.
Ovaj put mi idemo u Švedsku!
Sve ovo meni smrdi.
PatriJote balijanderske 😂
Onaj kreten iz Luxemburga?
ekstremistička bošnjačka dijaspora potaknuta prosvjedom svoje braće u Hamburgu želi gurnuti bih u džihad i navijati iz sigurnosti u danskoj, švedskoj, njemačkoj... I kukati i prositi za oružjem i intervencijom sabzapada kao konj zelenko
Nema vise glupana,ko je jednom prevaren,neide vise u rov,ni Srbi,ni Bosnjaci,guzonje izazivaju da ocuvaju pozicije,i ove pobjegulje mobilisu,mater svoju je.ali.
Vjerovatno Jasmin iz Luksemburga opet lozi ove maloumnike...
Sprema se nesto opasno.
😅😂