Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne poštuje tuđe, ne poštuje ni svoje. Selam
MOJE POŠTOVANJE !!!!!!!!!!!!!! Sljedeći put dolazite u Sarajevo pa lagano, Begova DŽamija, Katedrala, Stara Pravoslavna Crkva, Sinagoga ........................
Kad ovo procitam suze mi se,kako kazu u Bosni,'svrte' u oci ! Hvala Ti i slava veliki Boze. Molim Te da podrzis ovo, svom moci svojm. Fino bi bilo da se ova akcija nstavi dalje, da odete u posijet i nekoj Rimo-Katolickoj Crkvi i Sinagogi, ali i obratno da vam' i druga strana uzvrati isto. Svaka Vam cast uciteljice Mirheta Okanovic, neka Vas dobri Bog nagradi za Vasa djela i dadne Vam snagu da u ovom istrajete, tako isto zelim uvazenim Imamu i Popu. Gospodine "Sky Drums", mislim da smo Vas razumjeli, i kao sto vidite niste popljuvani! Hriscanstvo-Krscacnstvo s Islamom imaju toliko zajednickog i zapravo se dopunjavaju. Suprotnosti su tako male, da se o njma dade raspravljati,ali ne zbog istih i ratovati ! Narodski receno:"Kad se krkani mantije docepaju", evo sta bude? Rat, jer gospodine Bog zaista postoji i po izjavama nas, koji smo dozivjeli ' Klinicku smrt" moze se dosta nauciti. Salom svima! IQ-150>? UNICEf, koliko se primjetiti dade Vi ste, ipak,muslimanskog prijekla >> *) !
sta ce muslimanska djeca u crkvama...vode ih crkvenim pedofilima
Znam da cu biti popljuvan i da cu zvucati komunisticki ali vjeronauku po meni treba sto prije ukinuti. Rijetka djeca se tu duhovno nadograde ali mahom sva shvate kome pripadaju. I to je prvi korak u razdoru izmedju mladih ljudi. Jer u BiH, dijete ce sa prvog casa vjeronauke doci kuci i pitati o tome i uglavnom ce dobiti pregrst pogresnih informacija, kazem uglavnom. Tu se automatski spomene rat, zlocini , ovi ovakvi a oni onakvi i uglavnom je isto u svim nasim religijama. Tako da vjeronauka ustvari gubi svoju bit i na nasim prostorima djecu uci samo podjelama. Ja sam odrastao u vremenu kad toga nije bilo, i nije mi postojala razlika izmedju najboljih skolskih jarana Asmira , Zlaje i Vlade. A da smo imali vjeronauku, itekeko bi se razlikovali, a ko zna, mozda i zamrzili pogresno uceni i trovani.
taysone Ja itekeko vjerujem i cijeli svoj zivot imam jasan licni kontakt sa Bogom. Ne trebaju meni kvazi svestenici da me usmjeravaju, jer moja vjera je cista a vjera ne malog broja svestenika se pokazala mnogo puta kao politicki upotrijebljavana i takva mi je licemjerna i odvratna. I znam ja da vjeronauka postoji svugdje u svijetu, jasno , ali sam rekao vjeronauka u BiH nekako ne stima. A tebe i Dunju savrseno razumijem i uvazavam oba misljenja.
I samo jos da dodam, mislim da se prava iskrena vjera usadjuje u dijete ali u domu i porodici u kojoj dijete odrasta. I kao sve dobro i lose u jednoj ososbi dolazi iz kucnog odgoja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne znam zasto je ovo vijest. ovo bi trebalo da bude svakodnevnica
Tuzla me iz dana u dan sve vise odusevljava, iako sam rodjeni Sarajlija... Svaka cast Tuzlaci, veliko postovanje za vas i za nacin na koji odgajate svoju djecu!!
E jednom da se slozim i sa tobom, nevjerovatno -.-
naravno da se ovo nije desilo u banja luci... samo u nas jos postoje ovakve naivne budale BOSNJACE PROBUDI SE!
hahahahahaha baš si smiješan
Kao u normalnim zemljama . doduse s tim posjetama bi se izucavanje religije trebalo zavrsiti.
jarane ti toliko mrzis religiju a na svaku vijest o istoj ostavljas komentar,gotovo uvijek pogrdan,pusti bolan druge da zive i odgajaji svoju djecu kako zele a ti svoju kako zelis,zar je to toliko tesko
Tako je...ja sam protiv (obaveznog) vjeronauka u školama.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
iako ne volim promociju religija mislim da su ovakve stvari bitne ako nista radi djece da upoznaju i popove i hodze jer vecina tih obicnih ljudi koji su odani bogu ce pozitivno uticati na djecu i na njihove poglede prema drugim religijama koje sve imaju svoje mjesto u BiH
pohvalno.....
normalno profesorica ISLAMSKE vjeronauke je to ucnilila,e moj naivni bosnjo
TAKO JE
lik5, koji si ti idiot jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)