Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje su te manjine osim srba?? kakvi italijani ba??
original talijan knezicek :-) ...gdje li njega nadjose...da zakuha jos...malo nam je ovo sa sejdicem :-)
knežiček-staro talijansko prezime...
Sto vi mozete lansirati vijest to nitko ne moze na svijetu. A to se tice tog "Talijana", ne znam koja je on "sva" svoja prava ostvario. Ja, na primjer, uopste ne postojim za ovu vasu drzavu.
Reći ću ti ja koja je prava ostvario. Inače je profesor na Rudarsko-geološko-građevinskom fakultetu u Tuzli,a brat od pomenutog je ministar Industrije,energetike i rudarstva u vladi TK. Bracika mu namješta sve žive tendere,poslove i komisije koji se tiču rudarstva i energetike. Tako da s pravom može reći da je ostvari sva svoja prava
Nacionalne manjine će i proči dobro, one nemoaju ni Tihića ni Čovića da ih "štiti i brine se o njima" :) Ne znaju koliko su sretni !
A ja sam mislio sa smo na "dnu dna"...
...samo u bosni talijan more imat' češko prezime...allah/isuse, al' se zaigraste :)
e joj... jos ste nam vi trebali