Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tek 20 god nakon rata tek dolazimo na ovaj nivo .. divota! kada mozemo ocekivati ozbiljniji razvojni projekat na nivou drzave .. za jedno 50 god?!
SVA CAST! pod hitno uzmite jos 150 miliona kredita,..sad sam razgovarao sa svojim 7-to godisnjim sinom,,,on kaze da nije problem on ce to vracati cim se zaposli
Vrijeme je da pocnemo skolovati inzinjere, Osmicu, inzinjere, svih struka i profila. Sve neki pravnici, menedjeri, ekonomisti, zurnalisti; zdravstvenih fakulteta vise od bolnica i domova zdravlja imamo, sad nam jos i oficiri trebaju, pa de im onda poklanjajte i stanove, plate bogovske, penzije jos bolje a koja im je svrha u zivotu? Da brane demokratiju u Afganistanu, Iraku i Libiji? Skolovati oficire radi britanskih interesa, da ih mogu slati po ratistima da ginu za tudje interese. Samo nam jos to treba.
Pa gdje je ovdje logika.Otpustate vojnike koji su mladost proveli na ratistima, braneci ovu drzavu svojom krvlju,i od njih pravite socijalne slucajeve,a sada kao imate love za skolovanje,vjerovatno tatinih sinova za oficire????????
Pa ako vec moramo da ih skolujemo i ulozimo milione i milione maraka onda neka to budu mladi i perspektivni ljudi.Jer sad ce se neki oficir skolovati i onda penzija za par godina......svakako da je dobro da su OS BIh porenule nestoo ovakvo...
Jos nam samo za ovo treba jos para
Mi imamo dovoljno kvalitetne omladine koja jedva ceka da se edukuje i sluzi u interesima BIH. Dobar plan koji bi trebao da se realizuje.
koji su to interesi majke ti?Jablanica gori vojska leži,poplave ili snijeg vojska leži, sa 35 godina u mirovinu i sve to na teret obična čovjeka i to ti dobar plan jest ako ti je sin već kupio ležaljku i spreman za uzimanje para narodu koji je glup da shvati da ih uzimaju lopatom.
koji su to interesi majke ti?Jablanica gori vojska leži,poplave ili snijeg vojska leži, sa 35 godina u mirovinu i sve to na teret obična čovjeka i to ti dobar plan jest ako ti je sin već kupio ležaljku i spreman za uzimanje para narodu koji je glup da shvati da ih uzimaju lopatom.
Tako i treba,da pokazemo da smo organizovani i disciplinovani.Dosta smo uvozili,vrijeme je da prozivodimo,a imamo materijala.
Svaka cast Zekerijah. Ogroman posao radis za OS....Godinama su prije tebe bagra prodavala cinove i radna mjesta u OS a ti si odlucio da stanes u kraj toj vrsti javasluka i da pocnemo skolovati nase oficire da budemo OS za primjer. Svaka cast samo anprijed !
U Sarajevu u naselju Grbavica, jutros prilikom popisa, djevojka popisivac inace član mladih SDA Novo Sarajevo, prilikom upisivanja nacionalnosti na odg. Bosanac upisala je Bošnjak, da bi tek nakon pregleda popisnog materijala, popisna osoba uvidjela "grešku". POGLEDAJTE I PROVJERITE SVOJ POPISNI MATERIJAL DA NEBI DOLAZILO DO SLIČNIH NAMJERNIH "GREŠAKA" !!! DRŽAVA: BOSNA I HERCEGOVINA NACIONALNOST: BOSANAC I HERCEGOVAC JEZIK: BOSANSKI RELIGIJA: PO ŽELJI BUDI STAROSJEDILAC, BUDI PATRIOTA, BUDI BOSANAC !!!
Ovo miriše (smrdi) na dodatno zaduženje BiH.
Odakle su do sad bili ? Iz kentakija ?