Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piloti uvijek bili i ostali hrabri, pokazali su to i u ratu :)
Nisu to ti isti piloti.
Ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa mi trebamo imati desetine helikoptera,kakva god nesreca se desi po ovim nasim gudurama ne moze nista drugo pomoc, ali ne ,bolje zlaji i bakiru i sl. nova auta..
ma sta ih imam voljeti bgt, placeni su masno za to sto rade..namakli 20 miliona iz CZ da pokriju svoje lopovluke. sa tim parama se daleko bolje moglo odgovoriti na ovu strahotu..al reci ce bozja volja,nismo mi krivi, Bog je..vazda tako
@slavicblood Sad ce neki reci , sto od rusa? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ah,toliko se pljuvalo na ljubljenje pilota na parkingu.sada kada spasavaju,nikom nista.koji licemjeri.gdje su sada one ,,hrabre muskarcine,,koji pljuju po klixu?sjede po kucama i pametuju.licemjeri
Vidis da muski ne ulaze u helikoptere :)
hahha.muskarci su uvijek bili plasljiva roba hahaha
nekad smo proizvodili avoine, helikoptere, a danas ih posudjujemo. NE TREBAJU NAM TV KANALI NA SVAKOM KONSTITUTIVNOM JEZIKU, NE TREBAJU NAM 2-3 SHKOLE POD JEDNIM KROVOM, NE TREBA NAM NISHTA DJELJIVO SA BROJEM 3, TREBAJU NAM HELIKOPTERI, SAVREMENA OPREMA ZA UKLANJANJE SNIJEGA, SLUZHENJE ZATVORSKE KAZNE KROZ RAD ZA JAVNO DOBRO. ne mogu vishe da pishem, krenuchu da se preseravam kao kakav plenumash.
Piloti kao i svi pripadnici OS BiH jesu bili i uvijek će hrabro i nesebično pomagati sve narode u BiH, ali Ministar i vrh OSBiH su pali u Banjaluci 12 maja 2014, i to ne zbog himne RS kao himne vec sto se pokazalo koliko se postuje (nepoštuje) protokol svečanosti potpisan od strane ministra odbrane. Himna svira a on i njegovi pomoćnici kao i generali stoje mirno i samo što je nisu i oni zapjevali valjda da ih Dodik vidi može im valjat.
Za razliku od tebe i tvog šefa osmiću...
"Ministar odbrane BiH čestitao je premijerki RS-a na pokazanoj sposobnosti u ovoj situaciji i izrazio uvjerenje da će taj posao iznijeti do kraja." Čestitao na čemu? Na spremnosti da srbuje i kad su poplave... Piloti su hrabri i da nam ti to nisi ni rekao ministre, pokušavaš profitirat na tuđoj hrabrosti, stoko manipulatorska!
je li mu i sada svirala himna Republike Srpske
Uh... sta bi bilo jos da su imali dovoljno benzina jebote.... :-)
Svaka cast. heroji! Hvala vam.
Uradili ono sto je njihov poso nista vise, i onako su se dosadivali po kasarnama igrajuci karti
Ko spasi jedan život kao da je spasio cijeli svijet. Vi ste mnoge spasili. Hvala vam
Piloti, ok, ali logistička podrška je stvarno jadna, to se pod hitno mora mijenjati.