Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vakat je da se ljudi spasavaju... to je sada puno bitnije...
E tuge Boze dragi,ovom napacenom narodu je samo jos ovo trebalo...al eto Bozija kazna..kakva nam je zemlja i dobro je..Vama Niksicu svaka cast sto podrzavate gradjane u ovoj teskoj situaciji.
opominje onaj odozgo...
Ima li išta da ovaj jadni narod zaobiđe? Tugo moja... aferim Nikšiću za zalaganje, pomozi narodu, Maglaj i Zavidovići su već otpisani, Olovo katastrofa, Tuzla isto... nek samo Bog pomogne.
Dom naroda odgadja sjednice i ko sve ne, ali Vlada radi. Pricajte sta hocete definitivno nismo do sada imali odgovornije ljude na ovim pozicijama i ljude koji su vise ucinili za FBiH.
Vjerovatno ima mediokriteta koji ce i za vremenske nepogode optuziti Niskica ili nekog drugog,ali za kriminal nece one koji su nas pljackali 20 godina.
za izostavljanje transe mmf-a, zahvalimo onima koji su blokirali usvajanje zakona o akcizama
mislis Kenjcu i SDA
@davor preduhitri me, upravo njima
Dabogda vas sve skupa voda odnijela i nikad vam se tijela ne našla !