Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samp.nemojte reci da su dosli iz bih
sta je ba ovo....neka pucnjava na balkanu a nema smrda...kako je to moguce...nista mi nije jasno...rat bez vlaha.....
Mater vam jebbem siptarsko-albansku-kosovsku, isti ste ako ne i gori od cetnika pizzda vam materina.Poserem vam se na Veliku Albaniju.
Ministre, upravo si ti jedan od tih cetnika kojima jebbem mater, zajedno sa siptarima.Sve bi ja vas isti kos mater vam jebbem bolesnu nenormalnu.
čuj albanci gori od četnika...kojom logikom Bošnjak?????????
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pozdrav iz MK, pravi cinioci ovog dramaticnog cirkusa u MK jos uvjek nisu preuzeli odgovornost za ovaj dogadjaj, a to jeste G.M.A.Dz (Gruevski, Mijalkov, Ahmeti I Dzaferi)
Ništa vi nećete osloboditi, osim sebe i nevine ljude od života..
Ode covjek da popije kafu,a vec negdje na starom Balkanu cuje se pucanj i dize se dim...Jhonny je pjevao,nemam ja rasta...
Slazem se Lost,zajedno sa Milanom... Jbg.. Milan je vise bio taman tip,tako i njegova mjuza,droga,pice... Stulic nije ni cugao toliko,imam njegovu biografiju,pa znam...Bio je genije.Makedonac rodom,Zagrebcanin odgojem,a pisao je knjizevnim srpskim...Zanmljiv lik nadasve... A tek pjseme,heheh...Uvijek mi se svidjalo to,sto cesto sje.be.. metriku radi samog smisla strofe ili stiha...Bolio ga je kur... Cestitam mu na tome.
Bio sam ti Jack,kad mi je haver Raid pjevao,stigao taman na zadnju pjesmu,s njim se pozdravio,popricao... I otisao do Dzonija na kafu s haverom.. Sada sam kuci,pa cu u Yu na svirku.. Cijeli dan skitam.. Mjera teska! ;d
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oslobodilačka Naftovodna Armija
Sto im šaka Albanaca problem napravi hahah e dok se Albanci organizuju bice svega.
tako nekako, al ođe je više ruka arane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi smo mi na balkanu zreli za stranog tutora...
Jos od maja 1980-e...
koji su pa sada ovi bgt?