Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna policija, jedna vojska , jednakost za sve kako pred sudom tako i u redu za kifle, jedinstvena Bosna i Hercegovina ,jedino rjesenje.Cetnici napolje!
ovo je znak ni da mrtvi mira nemaju kakva je stoka \"covjek\"
Boga mi u Titovo vrijeme fasisoidni vandali bi odrapili visegodisnje tucanje kamena na goljaku - no, danas su to nase patriote koje zavrjeđuju nagradu za patriotski cin. Sigurnost, bezbjesnost i sloboda jedne drzave ogleda se u sigurnim zatvorima / ustanovama zatvorenog ili otvorenog tipa za osobe koje viskove svojih kreativnih sposobnosti mogu utrositi na drustveno koristan rad ali bez mogucnosti komunikacije sa sirokim masama. Po tom pitanju, mogli smo imati vise 5c puteva i kompletnu savrseno izgrađenu infrastruktuuru - od vodovodne, preko elektro, do kabelsko telekomunikacijskih, kanalizacijskih, etc. sustava.
ne daju ovi glupani ni da se duše mrtvih smire u \"vječnim lovištima\"