Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASIME PUSTI GEBELS KOMENTARE NA OVE SVOJE MUSLIMANE STO IM SMETA HRVATSKO ZVONO KOMENTARISI SA DI KAPRI
mislis grad BEZ...
Kako vas nije stid? Grad bez muzeja, grad sa 2 kina, grad sa...
@uh\'huh, nažalost Daytonom nije riješen status sedam institucija kulture BiH, od kojih je uz NUB Zemaljski svakako najznačajniji. I nije kriva samo RS zbog neriješenog statusa, imaju naši pametnija posla!
Ne nabijajući nekom na nos ili hvaleći nekoga za zasluge, nije mi jasno kakav zakonski status Zemaljskog Muzeja BiH treba rješavati??? Zar taj muzej nije nacionalno dobro svih naroda u BiH i samim tim bi trebao biti pod protektoratom države i automatski imati budžet na nivou države za nesmetan rad! Osim toga, ne bi bio u tako jadnom stanju da ga VM ministara malo bolje promovira i da i oni sami imaju praktičnije radno vrijeme sa svojim postavkama!
Ricky, sve ovo nije slučajno. Vjerovao ili ne, Dodikovi ljudi su proteklih godina bili zaslužni što je Zamaljski dobijao grijanje. Većina Bošnjaka je da se izvrši pritisak na Zemaljski zbog otpora kretenskom Osmanagićevom projektu. Sreća, sada je Šepić tamo, jedan od rijetkih pametnih i poštenih bošnjačkih kadrova.
prikljucili muzej na izvor energije u piramidi? cek samo da vam racun dostavim.
za sjesti i ridati... ti primitivci od politicara vjerovatno nisu nikad ni usli u zemaljski muzej...