Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukratko za one kojima je mrsko citati : "Nismo znali da je presudjeni pedofil"
Ama SVI su znali, samo niko nebi reagovao da nije (sada djevojka) ucenica pokrenula i zahvaljujuci portalima dovedeno do kraja!!!!
Recite fino da to nije Bosanac nego sandzaklija rodjen u Srbiji ebo vas on, soson
Ehh sad, kad uradi njesra nije Bosanac, nego Sandzo. U drugim konotacijama kada se prica cak su veci Bosanci/Bosnjaci od nas autohtonih...de odluci se
A gde ti procita da je Snadzaklija bgt,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači od 2016 znali da je osuđeni pedofil i opet radio i da roditelji i mediji nisu frku napravili, radio bi dalje, znači direktora škole i odgovorne, ministar ko je bio itd sve otkaz i na odgovornost i kazniti
Kreteni
Dana 14.12.2021. godine,... Školski odbor je odobrio neplaćeno odsustvo u trajanju od 1 godine Dana 11.11.2021. godine sud donosi pravosnažnu odluku-presudu.... Uposlenik se već nalazi na neplaćenom odustvu Kako se nalazi na odsustvu 11.11 ako mu je odobreno 14.12?
https://depo.ba/clanak/239703/puno-ne-namjernih-propusta-sta-je-sve-otkrila-inspekcijska-kontrola-u-os-grbavica-1
Kompletno osoblje od prvog dana koje je obnašalo bilo kakve funkcije u navedenoj školi, procesuirati. Školstvo nam je u rasulu, nikod gori i jadniji kadar, velika večina samo podobni očajnici koji nisu u stanju koze čuvati, a kamoli biti na nekoj poziciji.
Samir mi je bio trener i dotična i ja trenirale smo zajedno. U tom periodu odgovorno tvrdim da niti jednu od nas nije ružno pogledao a kamoli sta vise uradio. Dotična nije pohadjala osnovnu školu u kojoj je radio, a i kad ga je prijavila, imala je 17 godina, što znači da je većina objavljenih informacija netačna i da mu se nije moglo suditi za pedofiliju jer se radilo o starijem maloljetniku.
gooUser1671660155 pa na osnovu čega ga osudiše kad nije bilo nikakvih dokaza??
Osudili ga na temelju poruka i slika pronađenih u njegovom telefonu, i svjedočenja više zaštićenih svjedoka. Dotična, kako je zoveš, prijavila kad je saznala da nije jedina. Da te pitam, onako kao ženu, sadašnju ili buduću majku, jesi li ti normalna koga branis?
NIP- Nipotizam i Pedofilija
Pitanje za Konakovića i Ademovića: Je li i ovaj genetski podoban da radi sa djecom????
Znaci škola nije znala da im je uposlenik osuđen niti da se protiv njega vidio sudski proces? Ma dajte molim vas pa kod nas se sve sazna da vi to niste znali. Bolje da ste rekli ko ga je štitio i ko ga je tu doveo da radi preko koje stele.
Znali su, ako dobro shvatam,i kad je dignuta optužnica, i kad je bila potvrđena, ali ih nije bilo briga, jer se nije desilo u krugu slike, niti djetetu koje ide u tu skolu. Odron. Komplet osoblju treba uručiti otkaz, krivi su svi, svi su znali, pustili i ugrožavali djecu. Dobro da znam gdje dijete definitivno neću upisati, a blizu mi je.
za gooUser neki koji pravi analize, šošonu nije sa 17.5 godina išla u osnovnu školu, ne znaš detalje.
Godine 2015. protiv našeg uposlenika je podignuta optužnica za krivično djelo koje mu se stavlja na teret vezano za događaj i protivpravnu radnju na štetu malodobne osobe, a koji se desio van samih nastavnih procesa Osnovne škole "Grbavica 1“ i nije vezan za učenike Osnovne škole "Grbavica 1“. Van nastavnih aktivnosti napomena. Nakon samo male analize ovdje niko nije nevin. Sučaj je predstavljen kao da je imao odnos sa djetetom od 12g
O svemu nije znao VD DIREKTOR , naravno da nije istina!!!
Kao i uvijek, nismo krivi, kriv je neko drugi. Svi su oni krivi i ovo se pokušalo progurati, pa sad se vade kad nije prošlo.
Sivro imas li imalo obraza, podnesi ostavku sutra !!!
Nakon malo analize 1. Ova djevojka je 98 godište, danas ima 24g 2. Slucaj je prijavljen 2016. Prije 7g 3. 24g - 7g = 17g Ne opravdavan, ali jedna pogrešna poruka i neko sa 17.5g vam može život uništiti POUĆNO ZA SVE MOMKE MOMČIĆE I SL.
Kasno Marko na Kosovo dođe.
Znao je svaki roditelj i svaki ucenik u skoli (ovo pisem ko jedan od roditelja) i kad je optuzen i kad je osudjen - samo direktor koji je sve vrijeme uposlenik skole nije znao. Ma nemojte