Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da... trazice se iskljucivo kerovodje sa znanjem engleskog jezika, koji ce nakon pet godina \"druzenja\" sa kerom moci aplicirati za americko drzavljanstvo, a po dobijanju istog dobice odmah posao u dvije atraktivne zemlje: Irak i Afganistan!
Imal iko iz OSBIH da se stidi sto nista nisu u stanju uraditi sami. Djabaluk ovaj, djabaluk onaj. 400 miliona KM se izdvaja za tu vojsku koja nije u stanju sama organizirat ni obuku vojnih pasa.
trazi efendija da se psi osunete, najmanje 4 od 7
Sta ce nam psi? Valjda zato imamo srbe u os, samo ih pustimo kroz minsko polje i milina :)
aaaaah, aaahh, tooooo REX.
vucjaci vole muslimansku picu, zato ih tako brzo otkriju.
Hoce li cukama morati komandovati na Engleskom? Ili pak na nekom drugom EU jeziku, s obzirom da su donirani a ne lokalno obuceni.
:D Nisu ih os bih obučavale.
nece ih imati s cim nahranit uskoro bankrot federacije totalni
Napokon neko i skolovan u ovoj vojsci! :D
konaccno jedna prava stvar !