Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oruzane snage bih? pa zar bosna ima oruzane snage???
mi srbi smo spremni svake sekunde ratovat i klat
25% ispitanika na zadnjem testiranju za prijem u oružane snage BIH nije znalo riješiti pojednostavljeni psiho test tako da je bilo vrlo lako izabrati kandidate izjavio oficir koji je bio na testiranju,tamo idu lijenčine i nesposobnjakovići,mahom iz ruralnih područja.Pod hitno ih treba ukinuti,a te pare preusmjeriti jer mi ionako nikad nećemo ratovati protiv nekog sa strane nego međusobno
E moj \"inat\"dok je maloumnika i primitivaca kao sto si ti jadan ovaj narod ! Da li bi ti u neki Afganisatn poslao svog sina da pogine, a da ni na karti ne znas pokazati gdje je dijete ostavilo zivot, radi neke ideologije koju i ne razumijes! Pocine misliti glava, vrijeme je....Boze daj nam pameti, pa onda svega drugog!!!!
Ako su stvarno spremne pomoći u svemu, neka idu u Afganistan... Tamo se vodi borba.
Bez uvrede prema bilo kome volio bih znati za šta su oni spremni ????????????
pa,krenite više pomagati, j.e.b.o vas spremnost