Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se ne objavi ko je bio trezoraš tokom rata i skupljao donacije iz Turske i arapskih drzava?????
Pa nek se objavi i to, ako aludiras na Bakirbega zahebo si se, gazija bio svukud cak vozo Sidrana do Dobrinje
Sebija bila u to vrijeme na skolovanju. Alijina zena i kcerka po Turskoj otimale donacije a sin bio sakriven u trezoru. A sirotinja nek gine
ko nije odradio makar jednu smjenu u bolnici na ortopediji i traumatologiji 92-95 nek se poklopi i šuti.
Kao što se jasno i glasno vidi - Sebijice ni na mapi nema......Usput, saopštenje mi liči na komentare tipa "mi smo stara .....(biraj grad) ....porodica!" ...........Od stare slave se ne živi...... Dajte nam podatke 1. Gdje su sada svi ti ljekari i specijalizanti 2. Šta su uradili od 1995 do danas
Ne vidjeh da je neko spomenuo dr. Perinovića, ne znam jel bio u ratu, al sam ga primjetila 2000 .g.i od tad je napravio veliku ortopedsku ordinaciju na početku Dobrinje 5.
Ima li na ovom spisku iko od ovih sto su ga pisali?
@bitcekakobude ima mnogi su u penziji i rade u svojim privatnim ordinacijama, i predloženi u Ismetov senat. Šta li je sa Ćibom sječam se afere između njega i brata Ismetovog za mjesto direktora KCS.
halo ba... rat bio prije 25 god!!!
Na tom spisku je i ime Dr Bože Ljubića kojeg danas Bošnjaci pljuju i nazivaju pogrdnim imenima a podržavaju onoga koji je rat proveo u trezoru...a tzv ljevicari se udruzuju sa Karadzicevim SDSom
svaka cast svakom dr,sestri,anestezicarima i svim onim koji su dali svoj doprinos u ratnim danima,a i poslije njih.. zasto se gospodza Sebija nepohvali svijim radom u ratnim danima,nego se hvalise kako je kojekakve skole zavrsavala..gdje si bila dr Sebija,zna se tamo gdje ti je bio i Bakir..
Faris i Ismet Gavrankapetanovic zbog babuke Munira koji je robijao skupa sa Alijom u istoj zatvorskoj celiji odjednom postadose "vrhunski" ratni hirurzi a u to vrijeme bili pocetnici (sa tek zavrsenim fakultetom). Samo cu ih usporediti sa Zivotinjskom farmon od George Orwel: Što se to promijenilo uizgledu svinja? Cloverine ostarjele, mutne oči prelazile su s jedne na drugu. Neke od njihimale su pet podvoljaka, neke četiri, a neke tri.
Ali, što je to izgledalo kao da se preobražava i mijenja? Pljesak se utišao, društvo je uzelo karte i nastavilo prekinutu igru, a životinje su se potiho odšuljale natrag. Ali, zastadoše nakon dvadesetak metara. Iz kuće se čulo urlikanje. Potrčale su natrag i ponovo provirile kroz prozor. Oštra svađa postajala je sve bučnija. Galamilo se, lupalo po stolu, gledalo oštro i sumnjičavo, odlučno nijekalo.
Svađa je počela u trenutku kada su Napoleon i gospodin Pilkington istovremeno odigrali pikovog asa. Dvanaest glasova bijesno je vikalo, i svi su bili jednaki. Sada je bilo jasno što se promijenilo u izgledu svinja. Pogled životinja koje su stajale napolju klizio je od svinje do čovjeka, od čovjeka do svinje, i ponovo od svinje do čovjeka; ali, već je bilo nemoguće raspoznati tko je svinja, a tko čovjek.
Sebija gdje ti ono tada bi???
Potpuno tacno, kolega Gavrankapetanovic je polagao specijalisticki ispit 1993 godine. Prvi moj radni dan na Klinici za ortopediju prisustvovao sam njegovom polaganju. Izetbegovicka nije nista pogresno rekla kad je napomenula da je bio specijalizant u ratu, doduse i mladji specijalista. Doduse, i Sebija je specijalisticki ispit polozila 1996 godine...
Nisam procitao gdje vam je direktorica bila za to vrijeme
Sebija :)...ona priča ko je gdje bio i šta radio a zaboravila gdje je ona bila i šta je radila tj bilje nije radila. Fuj!
Šta su pisci sa kcus-a htjeli reći?
A sto se zelena maloumna neman sa klinickog upalila ko umnjak koji treba izvadit
Pogledajte dokumentarac "Heroji u bijelom" i sve ce vam biti jasno