Općinski sud Sarajevo
0
Orić negirao krivnju
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANKO OVO JE PRVI KOMENTAR OD BALISKE STRANE KOREKTAN TREBA DA SE SAKRIJE JER JE OBRUKAO MUSIMANSKU VOJSKU POSTO JE SA SVOJIM MUSLIMANIMA NAPRAVIO STRAVICNE ZLOCINE U PODRINJU-SREBRENICA NAD SRPSKIM CIVILIMA ON JE JEDAN OD KRIVACA STO SE NAZALOST DESILA SRPSKA BRUKA SREBRENICA JER NJEGOVI KOLJACI SU BODLJIKAVOM ZICON DAVILI RANJENE ZIVE SAHRANJIVALI USI I OCI KOPALI I LJUDE PALILI I NAJ BOLJE JE DA MU VI MUSLIMANI SUDITE
nece oni jos dugo jer se sprema velika cistka ne od strane domacih vlasti,pored njih i sa njima i u njima kriminalci zive,nego request od strane europe da se stoki oduzme ono sto su pokrali,da se objelodani njihov monstruozni mozak sa debilnim pogledima u svijet.nisam ljut ni na koga osim na domace balijetine ( i sam sam isti) koji su navikli da ih neko ugnjetava i trpe sve do noza a onda kao iz san skoce te pokusavaju braniti samo svoj ego jer drugo i nevide.bolje bi bilo da se svi pokatolicimo makar ce imati neko da nas vodi,jer smo coravi pored ociju.neznamo nista kao stoka,treba se otarasiti prvo svojih govana pa onda dalje.ovi su banditi gore navedeni jos uvijek tu, ne shvatam.
Osudjen sto nije sprecio likvidaciju Srpskog zivlja! E sada treba dokazati sto nije sprecio likvidaciju Bosnjaka!
e bas mi je drago da su ga pustili...
Jos jedna potvrda das mo u ratu bili zaista na pravoj strani ali u miru, mi Bosnjaci smo najgori sami sebi… od 1995 do danas mi smo na vrh nase nacionalne hijerarhije iznijeli ljudkse protuhe, kriminalce I nitkove I najgori moguci sljam….Oric, Saja, Radoncic, Izebegovic Jr, Silajdzic veliki, Silajdzc mali (Tajo), Brankovic, …I ima ih jos na stotine – su perjanica Bosnjackog naroda nasi najcjenjeniji politicari, privrednici, uglednici, patriote,…. Od 1995 do danas mi nemamo postenog ili normalnog politicara, vodju..nasa inteligencija, vjerski i politicki etablisment su cvrsto povezani sa mafijom, dok grcamo u siromastvu, bijedi u drzavi koja to nije... Zato je danas jedan krimnlaca Oric na slobodi, drugi kriminalac Tajo dobija priznaja od boraca, jedna hohstaplerka Semiha Borovac dobiva pohvale od akademije…sve uvezano I povezano a stoka glasa za iste vec 13 godina I onda im kriv neko drugi. Dno dna, da se covjek naprosto zastidi sto je Bosnjak.
ima puno gorih od njega otkud onom pare nije valjda pošteno zaradio
jA DA SAM NA oRIĆEVOM MJESTU UVUKLA BI SE U MIŠIJU RUPU I NE BI DO KRAJA ŽIVOTA IZ NJE IZAŠLA. SAMO JE OBRUKAO POŠTENE BORCE ARMIJE BIH.