Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suosjecamo s problematikom policijskih djelatnika ali ne da opet narod ispasta, ali vrlo dobro se zna da vecina građana opcine orasje ima jedva za prezivljavanje od mizernih placa a jos mizernijih mirovina koje su mukotrpno zaradili. ipak realno gledajuci, sjediti u toplim uredima i strajkati te dobivati za to placu, nije uredu, dok narod ne moze ostvariti i dobiti potrebne dokumente: osobne iskaznice, potvrde, registrovati automobile itd... to je sramota , za sto su se borili oni koji su izginuli? ocito za to da njihovi roditelji, njihove supruge i djeca trebaju ispastati i zbog svega ovoga biti kao u zatvoru...sramota i ovoj vladi a i svih onih koji cine sve ovo na pogresan nacin a to da se sve prebija preko leđa obicnih građana...
Ne znam kako vas nije stid; i vas i one koji su postavili tamo! Da ne ulazim u to da ste svi neuki i neobuceni za poso koji trebate obavljat, jos imate obraza da idete u strajk i ostavljate ljude u jos vise kriminala nego sto jest, bez licnih isprava, registracija i sta ti ja znam! Idete u strajk zbog navodnih 467 maraka plate?!? Otkud vam onda svima auta i kuce; i to kakva auta i kakve kuce, pa jos malo ovoga, malo onoga...malo na more! Eh... Sunce vam j...m kriminalizairano! Pocnite radit svoj poso kako treba i kako dolikuje ljudima vaseg \"ranga\", pa onda pricajte o strajku! Sram i stid da vas bude! Drago mi je samo sto je \"doso Vrag po svoje\"!!!
Pa dođi u Sarajevo i ovdje radi kad je tako. Ti u Sarajevu nebi izdržao na poslu ni mjesec dana sam bi napustio posao :)