Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije tri -cetiri dana sam spomenuo par akutnih stvari koje su se trebale uraditi i nadao se da ce neko iz vlasti biti slicnog misljenja . ponovicu: trebali su angazovati-uputiti poziv svim psiho terapeutima s istog govornog podrucja jer ce potreba za njima uskoro biti veca nego za kruhom. isto tako je najjhitnije iz istog razloga neophodno djecu sto prije odvojiti od strahota i obradjivati teme u skoli kako da prebrode traume.
pa da je vlada Federacije BiH 40 miliona iskoristila za civilnu zaštitu gdje je novac i nio namjenjen, a ne za svoj vozni park, sekretarice i putovanja ne bi doslo do ovoga
brzo ce izbori.imat cemo priliku ih kaznit.
a narod ce nazalost opet glasati za SDA i SDP :(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne vjerujem da ce se srbi zaraziti oni su pogani od rodjenja naviklo im tjelo na poganstinu
i ti da ne odes petkom u djamiju nebi drukcije noge opro :D
pere mi ih tvoja zena redovno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je dok je usljovost i dok nije epidemija. Vadi nas samo to sto se nalazimo blizu eu pa ce nam oni poslati pomoc da se sprijece zaraze ali samo zbog toga sto se boje za sebe a da smo kojim slucajem u africi ne bi nas niko ni za suhu sljivu kao sto niko ni njih za suhu sljivu.
MA POJAVI CE SE JOŠ SVASTA ,TEK JE OVO POCELO
da hoce vala vlasi pokrepat od kuge
Na našem Ze-Do kantonu nema bolesti. Mi smo imuni na ovo sve jer smo odrasli u smogu. Kako sam se danas napucala, najzgodnija sam žena u ITC Zenica Federacije Danas. Voljela bih upoznati predsjednika Srpske Dodika.