Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više i vakat je da se krene sa procesuiranjem ove konjičke grupe zlikovaca, kojih se svi danas odriću i normalno distanciraju jer zločin nema ni vjeru ni naciju i koje treba pod hitno nahvatati i pravedno procesuirati i to bez pardona, da je neznam koji rang funkcionera danas.
Kada radiš velike zločine kao što su radili Srbi i Hrvati, onda moraš očekivati da se i tebi desi.
Poznati švedski voditelj izvrijeđao Srbe: Oni su retardirani psihopati kao i monstrum Breivik!
„što se Srba tiče... To je danas jedan bolestan narod”.
“Srbija ima pretežno agrarni karakter. Preko osamdeset odsto stanovništva čine seljaci. Seljaštvo ove zemlje je vaspitano u patrijarhalnom duhu, a prema svemu novom odnosi se sa dubokim nepoverenjem. Kako su vekovima bili turski podanici, naučili su do savrsenstva lekciju o pružanju otpora i to na lukav i uporan način. U srpskom seljaku video sam jednu od najjačih poluga protiv boljševizacije Balkana.”
Patriota zemlje u kojoj zelim zivjeti NIJE i NIKADA NE SMIJE BITI neko ko ce drugo ljudsko bice MUCITI, gasiti mu cigarete na tijelo, silovati, i raditi gnusne stvari zbog toga sto je taj koga muci "neki drugi" ili "neka druga"! "Vas nacionalizam nije moj patriotizam" Ako je pripadnik jednog naroda mucio pripadnike drugog ili treceg naroda, ili silovao pripadnicu drugog ili treceg naroda, je li to patriotizam? Meni NIJE! Za to, izmedju ostalog, postoje sudovi. Zbog toga postoji pojam pravda. Medjunarodno pravo nalaze kaznjavanje zlocinaca. Istina je da se provodi selektivno (primjer "nedodirljivih" drzavljana velikih sila koje su cinile zlocine), ali ako ovdje hocemo mir a ne rat, treba kaznjavati zlocince iz svih redova -od ratnih do privrednih kriminalaca. Ako neko ovdje staje uz rame zlocinca samo zato sto mu je sunarodnjak, ili "brat po vjeri" (koja vjera "pere" zlocine?!), onda nam nema napretka. Ili da sad ganjamo proizvodjace Golfa ili Choco Lipsa sto su nam ubijali pretke?
Sramota da vlasti privode jedine autentične patriote ove zemlje, dobre bošnjake muslimane. Sve to miriši na novi genocid.
.......a sve se privode neki bezveznjaci........treći ešalon počinitelja koje se nakon višegodišnjeg suđenja, oslobađa ili osuđuje na bezvezne kazne..........vrijeme je da odgovaraju počinitelji iz vrha abih koji su naredili i odobrili provođenja ovakvih zločina nad nebošnjačkim stanovništvom..........
......sefere, lupao ti meni minuse, ništa ti to neće promijeniti,.......stići će te božja kazna......ili već je........