Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nečastivi osobno u MEđugorju ! A kako se ne bi pojavio kad HDZ u tom bescarinskom raju ne plaća PDV na 2 milijarde prometa GODIŠNJE ! Dakle 400 miliona svake godine fali u budžetu, a traži se 500 od MMFa za Federaciju i toliko za Propalu Srpsku !?
Treba njih sve pozatvarati.
To je "stabilizurajuca" koalicija SDA-SBB-HDZ, stanilno nas kradu, dok se s druge strane ta "jaka" opozicija i Saina Cudic (Nasa stranka) bave pogresnim parkiranjima i porodiljama, misleci da ce spasiti cijeli svijet tako.