Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte, pa policajci u BiH su cestovni razbojnici. Nastimaju radar na jednu brzinu ili jednom izmjere pa onda pucaju svima kaznu na osnovu toga, pogotovo dijasporasima. Na sjevernom ulazu u Drvar, ekipa Federalne policije sa jednim vozilom promatra ulaz dijasporasa u Drvar i javlja ekipi na juznom izlazu iz Drvara da nastimaju radar kako bi novcano kaznili dijasporase. Kad dijasporasi dodju do juznog izlaza, onda stupa ekipa Federalne policije i zaustavlja vozilo tvrdeci da je na vozio nedozvoljenom brzinom od 84 km/h, koje su naravno memorisali na nekom vozilu. Naravno onda stupa na snagu iznudjivanje novca, naravno bez racuna, tvrdeci da je nemoguce kaznu platiti racunom, tako da im se mora uruciti kes. Sama cifra se pise u obicnu teku hemijskom olovkom koja se nigdje ne prikazuje. Naravno dijasporas da se ne zajabavaju s njima im udjele par maraka samo da se rijese kriminalnih cestovnih razbojnika u uniformama pederalne policije. Meni se to dogodilo 9.8.2013 godine. Sramota!
Vise vrijedi citati ove komentare vec clanak, zato kameru u auto i ....
Znaci ekipa (dvojica) federalne policije na juznom izlazu iz Drvara je 9.8.2013 godine primila 50 maraka za navodno prekoracenje brzine, gdje su prethodno memorisali brzinu nekog drugog vozila. Ta "kazna" ili bolje receno razbojnistvo nije potkrijepljeno racunom federalne policije, nego je samo zapisano na papir iz obicne sveske koja nije sluzbeni dokument pederalnih policijskih krimosa i cestovnih razbojnika. Sramota za vladajuce SDP i HDZ. Fuj mamu vam *** cigansku i razbojnicku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U zatvor, treba se samo zaliti, ali nas narod samo prica ne valja ovo ili ono a niko da ode da se zvanicno zali, mrsko svima, pa kad dodje ne 1 vec 100 zalbi na jedne te iste neko MORA reagovati ha ja.