Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet modna revija turbo folk papana...majke im ga lopovske...
Ne zna se ko je posteniji...tesko odabrat...velika konkurenciha...
U podmuklim i bednim osmesima ove dve advokatice se vidi jad i cemer celog sudstva, korupcij, i svog zla koje vlada vasom drzavom..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA BAGRA !!!
Poruka za sve ove na slikama... Kriminalno smeće mamicu vam j...em
Vidi Nine lutke…
Ma to je dusa od respiratora.Nadam se da ce njih i njihove prikljucivat na iste zlu netrebalo...
Hayat tv show - Lopov mozes biti tiiiii....🤮 Zvijezde veceri Fikret Hodzic zvani ukradeni respirator i direktno sa visoke medicinske skole Ana Bavrkaaa
Odbrana se razumije bolje od doktora ???
Bogme Fikro mi nesto grohno , a Fare nabacio zimsko salo , mora da se jarčevina tuče
Ovaj Fikret poslje izbora ce dobit mandat ministra ispred SDA ja vam garantujem.
Vidi im se po facama da su posteni i nevini.hehe
Toliko nevinih faca 🤣🤣
Kad budala progovori, a pametan ušuti...
Nažalost...ne samo u ovom slučaju nego bilo kojem večem...treba sudija stisnusti pa optužiti..Ipak su tu SDA-SNSD-HDZ...oko njih se vrti.
Vec ste deset miliona istopili pa se sad u taksiju gurate hahahahaha
¸Fadilova braniteljica ta u crvenom kaputu, a lijepe djevojke skoro sam se zaljubio..
Dzaba Solakovoj advokatici kaput od 2000 KM i LV sal kad ima seljacku facu i ove seljacke nadogradjene trepavice. Kad se opanak pocipeli. Ove druge advokatice donekle i izgledaju urbano, ali zna se kako su dosle na te pozicije. Prava modna revija svaki put.
Eto ti znas kako je ko dosao na poziciju
covjek kaze pise u uputstvu to i to znaci nije za to i to...i oni osporavaju iskaz...drugim rijecima hoce da ubjede proizvodjaca da ono sto im pise u uputstvu to nije to hahahahahaah