Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par dana ili sedmica će se pričati o ovome i nikome ništa. Šta se zbilo sa Kemalom Čauševićem, ništa! Narode koji si u pilici samo kradi i to što više ukradeš blaži će biti prema tebi. ali zato narode dobro se čuvaj da se u tramvaju ne nađeš bez karte jer tu ze zakon rigorozan.
Stavit ga u kavez k'o medvjeda ( što u ostalom i jest ) i na otvorenoj prikolici provozat kroz svako i najmanje povratničko naselje . . . ! ! ! Mater svoju yebo, povratnike podkrada . . .
Ma nije on kriv, pare ga same zvale "uzmi nas, uzmi nas" i kako da cojk odoli.
Opće poznato u BiH. Svi državni tenderi su nastimani. Možete sve pohapsiti dokaza ima koliko hoćete. Ako je konkurencija za posao zaposli se neko od rodbine. Ako je kupovina ili prodaja onda prolaze firme koje su u vlasništvu istih.