Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srpkinja Ako si vec srpkinja bar nauci prvo srpski da ti bar mozemo vjerovati. Zvuci suvise baliyski. Hvala
Bar nas Svedi znaju kakvi smo. Mi srbi smo najveci teroristi u Svedsku, ubilli smo im ministricu, pa Arkan im opljackao sve banke, pa je pobego, Jokso je bio najveci mafijas, pa ga jedan \"mali\" finac sje*o....pa smo opljackali najveci trezor u sred Stokholma....ihh, ima jos mnogo toga, o nama srbima. Stidim se sto sam Srpkinja:-(
JAOOOO, bas svi su protiv nas srba.....ceo svet je protiv nas! Pa sto nas svi mrze, bozeeee:-(
Ti si pipo bas musliman ... ja bi se ubio da sam musliman ..
@LAZNI Pipo Pa VRIJEME JE KONACNO da G-in English vidi kako gospodin iz laktasa POMAZE svestrano drzavu i narode Bosne i Hercegovine! ALi ovo mi VISE mirise na PODRSKU RS gospodinu americkom ambasadoru da NASTAVI LEGALNI I LEGITIMNI kontinuitet RS ni manje ni vise! RS svesobuhvatno ispomaze drzavu i narod Bosne i Hercegovine ima skoro dvadeset godina i ZATO je TREBA zasaditt i cementirat u KORIJENU! 24% su cisti TERORISTI ! BiH4EVER this size 24%!
Mnogo je bolji,korisniji i ispravniji onaj :Prudski,jer se njime mnogo brze ide ka stabilizaciji politickih odnosa u BiH ,nego taj ;Butmirski kojim se zeli kretati postepenim koracima,ili bolje receno ;tapkanje u mjestu;koji to samo strancima pase,odgovara i ide u prilog i korist,a niukom slucaju samom stanovnistvu oba ENTITETA,bi H-e,te je zato potpuno ispravno sto gos,predsednik\"REPUBLIKE SRPSKE\" Milorad Dodik,zeli da eliminise svako ucesce Stranih lica u bilo kojim politickim pregovorima i sastancima vladajucih politickih stranaka Federacije i REPUBLIKE SRPSKE ! postujem i uvazavam stavove \"REPUBLIKE SRPSKE\" !
Razotkrivena afera Ona je potvrdila za naš list da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH. Ladford je javnosti pokazala e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). - Srbijanski diplomata iz Ambasade u Hagu je rekao da im se ne sviđa izvještaj Parlamenta EU i da se boji da bi to moglo usporiti odluku za Srbiju, iako je jasno da do toga ne bi došlo i da naše nastojanje da uključimo i BiH ne bi ugrozilo Srbiju. Beograd nije trebao uopće ništa govoriti. Nije se srbijanski diplomata trebao dovesti u situaciju da pokušava odgovoriti članove EP da imaju takav pristup. To je očito lobiranje - kaže Ladford. BiH4EVER!
A jos da posjetim da G-in Ambasador English dobro ZNA ko su i STA SU FASISTI srbi i sta su radili CIVILIMA Bosnjacima Muslimanima i Katolicima,NE TREBA NJIH NIKO SATANIZIRAT(genocidnu tvorevinu)CIO svijet ZNA STA su krvolocni srbi radili po Bosni i Hercegovini!TERORA i SMRT,NACIZAM i FASIZAM to je GENOCIDNA TVOREVINA! BiH4EVER!
Pa VRIJEME JE KONACNO da G-in English vidi kako fasista i lopov s laktasa TERORISE drzavu i narod Bosne i Hercegovine! ALi ovo mi VIS mirise na diverziju genocidne tvorevine samo cista provokacija da CUJU od americkog ambasadora da nece UKINUT genocidnu tvorevinu ni manje ni vise! GENOCIDNA TVOREVINA TERORISE drzavu i narod Bosne i Hercegovine ima skoro dvadeset godina i TO TREBA ko alkaidu unistit u KORIJENU! GENOCIDNA TVOREVINA=alkaida!TERORISTI i jedni i drugi! BiH4EVER!
tako oni vrse mobilizaciju svojih vlaha.. aha..
Mile, psi laju, karavani prolaze...
Majke mi ovi iz R:S-a su totalno pukli. Cuj devet osoba vrsi satanizaciju R.S-a, devet jahaca apoklipse...hehehahehaehaehaeaheaheaheaaehaehaehaeh Niste normalni, dajem vam napismeno potvrdu 1/1.
ma vi ste nevini ko\' francuska sobarica non-stop se petljate u sve i svasta sad ko\' vi nemate pojma ma ja ba...