Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga je briga?? Važno jeda OKI i ini naplate mjesečni uznos od stanara ali sve teške poslove, kao što je skidanje snijega i ledenicasa krova pored toga što plaćaju ove firme neće da obave. Ovo može samo u OVOJ ZEMLJI. Zar ja, u sedmoj deceniji života, bolesna i živim potpuno sama i nigdje nikoga nemam, zar ja treba da se penjem po krovu i čistim snijeg. AFERIM, PAMETNE GLAVE!!
U glavnom gradu se iznajmljuje specijalno vozilo od privatnika koje se koristi za skidanje ledenica. Skidanje se obavlja ručno sa pomenutog vozila i bez zaštitne ograde ili upozorenja koje bi se trebalo nalaziti oko tog vozila. Drugi slučaj je zabilježen kod hotela Europa gdje su dva lika sa krova nogama gurali na ulicu ledene gromade dok je treći lik stajao na sredini ulice i preusmjeravao po svojoj volji saobraćaj bez prisustva policije ili nekih drugih ovlaštenih lica. Sve ovo u 21 vijeku u Sarajevu.
Ima li neko uvid u regulaciju tih slučajeva kod nas? Ko plaća odštetu kad ti tipa ispod tvog vlastitog krova strefi ledenica u fontanelu? http://lmgtfy.com/?q=fontanela
Poruka svih medija i obavjestajaca: Ledenice vjeruju u boga! Pokoljite ih