Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, izvidjac, ko hoce tako da gleda - moze i tako protumaciti ono sto se desava na Borackom jezeru. A ko otvori oci i srce malo sire, i uzdigne se malo vise od pogleda u svoj ili tudje novcanike, vidi stvarnu ljepotu i prave vrijednosti koje se zive! A svi koji misle da konstruktivno, cistog srca i obraza mogu da pomognu u radu i isprave sve nenamjerne i nesmotrene greske - dobro je dosao!
to su nekad izvidjaci bili.... tu sad nema izvidjaca....otvore kafanu u sred kampa pa zaradjuju na djeci, jer im nije dozvoljeno da izadju iz kampa..... tu najmanje ima izvidjaca, to ti je isto kao kamp za penzionere...svi dovedu svoje stare roditelje koji se onda izivljavaju-pametuju djeci o zivotu....a u isto vrijeme uzimaju para jer dobivaju od opstine za vodjenje izvidjaca, LOPOVLUK nad lopovlucima, djeca odu kuci gladna sa lljetovanja a neko vozi najnovije auto....
ah sto se baljezga po forumima, sve u cilju da ti se iskenjam po glavi majmune zlonamjerni.
Ah, sto se pare pred izbore trose... A sve u cilju povecanja sanse da ljudi saznaju ako vec ne znaju...
Fino pise Opcina Zenica i Vlada ZDK, a vi u naslovu samo stavljate Opcina Zenica... pa nema smisla