Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj saće se iz nekog memljivig sokaka opet pojaviti Kapidžić, baciti koju šuplju, ispričati neku pričicu za malu djecu, naružiti nekoga nazor i otiči dalje niz ulicu sa rukicama u đžepovima...
Pustite se estrade živi bili, otvorite školsko dvorište na Bistriku, napravite neki sadržaj u istom, postavite koš, golove, pustite djecu da se igraju, a ne da hodamo sa djecom do drugih igralista,zakljucali školsko ko da im je babovina
Jel to Hadžibajrić tražio.ja vidim neki.kriminal. Da ne pravi svojoj drugoj ženi Almi poslovni objekat slučajno pa pokušava na silu provesti otimačinu. Dosta je što mu sin zagradi pola Ferhadije. Jel malo Ibrahime??? Najeo se daBogda gladni stvore.
predimenzionoran hotel, guzica se otvorila. do prije par godina nije ni znao da ima tu zgradu. puno bolje bi bilo da samo renovira kultnu Estradu koja bi sigurno odlično radila.
Nisu ovdje bitni gradjani, bitan je lola s parama koji hoce tu hotel da pravi. Mada i treba ruglo srusiti ali prica kako je neko zabrinut za sigurnost gradjana je smjesna.
Hadzibajric mi se gadi svaki dan sve vise
sta cete vi reagovati privatna nekretnina neke tete iz crne gore. Mogu samo zatvoriti ulaz
Uh, sta se ovdje popilo i posmrkalo...a malih djevojaka odvelo
Eh da bogdo hoće ovo srušit i metnut nešto seljačko, sa PVC stolarijom, da me podsjeća na rodnu Foču
Njen opština , nego federacija pa onda komisija pa onda opstina. Dok god ima ovoliko nivoa za odlučivanje ova zemlja će samo tonuti.
Ova Estrada je samo slika i prilika današnjeg Sarajeva,ruglo,jad čemer , objekat u koji prije rata nisi mogao uci i gdje su dolazili ljudi koji su podigli Sarajevo na br 1 ex , naravno danas ODRON objekat ODRON ...grad
Eh, da je Ismet Dana's ziv?
Sta je Ibrahime..nisi je mogo slozit nekom pa sad kuku lele
Napravite tajnu kafanu za nadri hadzije