Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos ima mjesta na opcini Srebrenica da nije dosla struja gdje bila prije rata ima mjesta gdje je put katastrofa u Bosnjackim selima,Ambulante i skole su zatvorene u 80% sela sa Bosnjackom populacijom,putevi se rade uglavnom u pravcu srpskih sela,Klotjevac pored Drine je jedno od najzanimljivih sela na opcini Srebrenica a nista se ne ulaze u to selo,put katastrofa,kazu gore u Luku i Krusev do no ljeti nije lako doci a pomazu mnogo jace opcine od svoje,ludo rukovodstvo nemoze napred....
jaro zasto nije dosla struja i asfalt....bakir je u srebrenicu ulozio 1,7 milijardi...zar nije sa toliko para mogao dovesti struju???
Donatorska sredstva od Srbije, OPREZ (prije upotrebe ovih sredstava obavezno procitati nacin rukovanja) Donatorska sredstva iz Turske, OPREZ(poslije upotrebe ovih srestava dobro oprati ruke i izbrisati tragove)
Bravooo...mozda da od tog novca pomognete Srbiji???!!!
Koji ste vi pacenici vlaski.
bakir je u srebrenicu ulozio 1,7 milijardi...zar nije sa toliko para mogao dovesti struju???
aferim