Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj pope glupi ...... Ne uzimaj ništa od islamista jer ima daješ "multietniĆki" legitimitet. Pop Konj
za 100.000 ze moze napraviti povelika krstina iznad glava Vogoscana
Bez obzira dal je predizborna reklama, al je potez za pohvalu. Samo da ne bude ko u filmu GORI VATRA :) "Treba mi srba" "Nema!" "Platit cu!" "Koliko ti treba" :)
malo predizborne obnove .
Najjaca opcina i najjaci nacelnik. Ovaj nacelnik bi trebao biti aprimjer svim nacelnicima i ostalim politicarima. Svaka cast Becirevicu. Ti si svijetla strana politicara i politike!
...lijepo od načelnika, svaka mu čast...ja opet kontam da bi turbo-srbi iz spc prvi trebali "priletit" s parama, nije baš da su kokuzli...
...treba smanjit zapreminu motora, a povećat koeficjent iskorištenosti :)
E moj Dževade bas ti mislis da ce to promjeniti misljenje bosansih pravoslavaca o BH?!.. iako vecina nikad nije ni zakoracila u Srbiju..I dalje konata da su srbi?!... ja sam onda Njemac :).. bio sam tamo jednom.. u prolasku :)
...velim ja da je zukorlić srbin islamske vjere...al mi vazda napucaju minusa, pa ne kontam šta sam krivo reko...