Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da da,imali akcije da se na MZ Sip napravi bar jedna osnovna skola da bar prvacici nemoraju vozariti na K.Brdo,mislim da je to jedina MZ U Sarajevu na kojoj nema nijedne skole,nista sem Ambulante a i ona pripada opcini CENTAR....
tako kao u bratstvu i jedinstvu. divno napokon ucite omladinu normalnim stvarima..
svaka cast
uvijek bila i ostala No.1!!!
U akciji će učestvovati i načelnik Općine Centar Dževad Bećirević, a upućen je poziv osnovnim i srednjim školama u Centru da učestvuju u akciji.
Za akciju na području općine Centar prijavljeno je 220 volontera koji će zajedno s pripadnicima štabova civilne zaštite mjesnih zajednica ''Bardakčije'', ''Trg oslobođenja-Centar'' i ''Breka-Koševo II'' čistiti tri lokacije na teritoriji tih mjesnih zajednica: Veliki park, područje oko porodilišta Jezero, te kod raskrsnice ulica Ašikovac i Mandžina donja.