Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajgle faca de bil nih
ne možeš tužit za to nikog, u ovom lažnom \"ustavu\" i krivicnom zakonu kao \"zaboravili\" stavit sankcije za izdaju, rušenje poretka i sl ha ha haha kakva drzava taki zakoni
DALI IMA ZAKON U USTAVU BOSNE I HERCEGOVINE DA SE MOZE TUZIT SPIRIC KO NEPRIJATELJ i RUSITELJ BOSNE I HERCEGOVINE? DA GA GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE KOLEKTIVNO TUZE i TRAZE DA MU SE SUDI ZA SVE ZAVJERE, BLOKIRANJE REFORMI, POSTAVLJANJE SVOJIH PIJUNA PO TUZILASTVU, POLICIJI, MUPU, PIC-U, SIPI, OHR-U, MINISTARTSVIMA DA UDARA I RUSI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU TIME STO JE KORISTIO SVOJU VISOKU FUNKCIJU DA POCINI SVE ZAJTJEVE I PLANOVE KOJU SU MU DIKTIRALI SANU BEOGRAD IDEOLOZI O UNISTAVANJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE? OVO NISU RIJECI U PRAZNO VEC TREBA POD HITNO UZET SVOJU DRZAVU U RUKE, DOK NIJE KASNO! SPIRIC JE SA DODIKOM PLJUNUO PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA PRIJE TRI DANA I TAJ KOJI JE INSISTISTIRAO O ZAKONU NEGACIJE I PORICANJA GENOCIDA I RATNIH ZLOCINA KO I USVAJANJA REFERENDUMA u GT-i! POD HITNO TRAZIT NJEGOVU OSTAVKU I TUZIT GA ZA SVAKU CINJENICU PO CINJENICU STO JE RADIO PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , SARAJLIJA I NJENIH GRADJANA!!!
VIDI IM GLAVA. ODREZU OD CIBUKA TREBA 12 MILIONA, A MOZDA CE TREBATI JOS. ZASTA TREBA ZA PLSATICNE OPERACIJE
Jedna si jedina BOSNA i HERZRGOVINA
oko sokolovo @Apel!!!! svaka cast trazimo SENADA HADŽIFEJZOVIĆA nazad u medije i to na DRŽAVNE¨!!!!!! pa da vidiš panike među ništarijama, još pred izbore!!!!! VRATITE NEPODOBNE NOVINARE, DOLE POLITIČKA CENZURA!
najveće ublehe su zaposlene u CIKU i imaju veeeelikeeee plate. A ništa ne rade osim što pokazuju koliko su glupi
hallo APEL, sa kontekstom komentara koga ste ispisali u velikom % sam suglasan jer ovaj SARAJEVO-X je i meni vec dobrano vrijeme sumnjiv. U velikom broju komentara koji nisu sadrzavali niti rijeci pogrde ili vulgarnosti poput od Vas pomrnutih \"komentatora\" oni jednostavno ne dozvoljavaju da prodje a o cenzuri da ne govorimo. Sto se tice izbora u BiH ja bih predlozio da nitko od drzavljana BiH sa pravom glasa ne izidje na biralista i na taj nacin dade toj \"ucmaloj\" kliki sa nacionalnim predznakom da Gradjani i Narodi BiH imaju druge brige! Tada bi smo postali cisti Protektorat i mirna Bosna.
Aaa ha ha ahaaaa Džamije se obnavljaju na 100% Bosne i Hercegovine i sa svih će da se čuje Ezan baš zbog takvih kao što si ti i zbog onih koji su ih rušili a što ti to ne želiš da znaš to me ne interesuje.Jel uredu?
Hell Yea samo trosite
opet će stoka glasati za stoku, i sve u kruk, al s novim imenima...
ljudi ja ne znam za vas, al\' meni se PRAVO dig\'o na ovu Irenu pa vi kako hocete....uhhhh jes dobra u picku materinu....ohhhhh
PA NIJE NI SKUPO 12 MIL. GLASANJE ZA CIJELU TERITORIJU BIH A DODIKA BI KOSTALO 18 MIL. GLASANJE NEKOG REFERENDUMA I SAMO BI POKRILO DIO OD 49% BIH.. STO ZNACI DODO BI OPET HAPIO (12:2=6 A 18-6= 12) 12 MIL. U DODIN DZEP, PA NIJE LOSE DODO DOBRA MATEMATIKA PRAVI SI TI EKONOMISTA.
Na moju radost ne zivim na vasih 24%, pa nemam problema sa urlikanjem primitivaca...
Na tvoju žalost ako živiš u Bosni morat ćeš se naviknuti i na džamije i na ezan. a što se tiče izbora moglo bi biti ona Sjaši Kurta da uzjaši Murta